Královéhradecký kraj: Autobusová doprava se vrací do normálu

15.11.2020 14:03

Královéhradecký kraj od středy 18. listopadu obnoví spoje veřejné autobusové dopravy, které dočasně omezil z důvodu uzavření škol kvůli pandemii koronaviru.

Královéhradecký kraj: Autobusová doprava se vrací do normálu
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

Vzhledem ke středečnímu nástupu prvních a druhých ročníků do základních škol se tak ruší prázdninový režim autobusových spojů. Omezení pro vlakovou dopravu zatím zůstávají v platnosti.

„Z důvodu otevření základních škol, a to aktuálně pro první a druhé ročníky, končí prázdninový režim autobusových spojů a vracíme se do normálu podle platných jízdních řádů. O této změně budeme informovat i zástupce obcí prostřednictvím datových schránek. Chtěl bych také apelovat na rodiče a požádat je o zvýšený dohled nad svými dětmi. Pro mnohé z těch nejmenších je cestování do školy veřejnou dopravou nová zkušenost,“ říká radní Václav Řehoř odpovědný za oblast dopravy.

Všechny informace o aktuálním dopravním spojení cestující najdou na portálu jízdních řádů IDOS na webu idos.cz pro další dotazy mohou volat infolinku IDS IREDO na telefonním čísle 491 580 333.

Královéhradecký kraj dočasně omezil spoje ve veřejné dopravě 19. října na základě vládních opatření kvůli rostoucímu šíření onemocnění covid-19. Rozsah objednávaných autobusových spojů se v pracovních dnech snížil o 3,8 %. Omezení pro vlakovou dopravu zatím zůstávají v platnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…