Královéhradecký kraj: Nominace na Cenu sociálních služeb mohou poskytovatelé zasílat do 22. července

13.07.2022 17:51 | Tisková zpráva

Královéhradecký kraj každoročně oceňuje města, organizace i jednotlivce za činnosti a úspěšné projekty v oblasti sociálních služeb. Nominace na ocenění mohou poskytovatelé těchto služeb zasílat do 22. července. Noví laureáti výroční plakety obdrží v rámci oslav Svátku seniorů 15. září 2022 na Pivovarském náměstí v Hradci Králové.

Královéhradecký kraj: Nominace na Cenu sociálních služeb mohou poskytovatelé zasílat do 22. července
Foto: Královéhradecký kraj
Popisek: Královéhradecký kraj, logo.

„Chceme ocenit zaměstnance, dobrovolníky, peer konzultanty, organizace a obce za jejich činnost a dobré jméno sociálních služeb a také zviditelnit výjimečné a úspěšné projekty v rámci mezioborové spolupráce z oblastí, které na sociální služby navazují, rozvíjejí je a přispívají tak k začleňování osob vyžadujících tuto péči do běžného života. Uvědomujeme si, jak je profese v sociálních službách náročná. V letošním ročníku patří k aktuálnímu tématu transformace psychiatrické péče, přeměna velkých ústavních zařízení na komunitní bydlení, péče o ohrožené děti a rozvoj paliativní péče,“ říká náměstkyně hejtmana Martina Berdychová, zodpovědná za sociální oblast.

Nominační e-maily na adrese nkozova@kr-kralovehradecky.cz přijímá Královéhradecký kraj do 22. července 2022. Poskytovatelé sociálních služeb mohou nominovat organizaci, obec, pracovníky v sociálních, terénních a komunitních službách, v oblasti zdravotnictví, školství, kultury a další osoby, které přispěly mimořádným počinem nebo dlouhodobou systematickou prací k rozvoji, kvalitě a dostupnosti sociálních služeb v Královéhradeckém kraji.

Slavnostní vyhlášení již 12. ročníku Ceny sociálních služeb Královéhradeckého kraje 2022 a předání ocenění novým laureátům se uskuteční pod záštitou hejtmana Královéhradeckého kraje Martina Červíčka a náměstkyně hejtmana pro sociální oblast Martiny Berdychové, a to v rámci Svátku seniorů, pořádaném na Pivovarském náměstí v Hradci Králové 15. září 2022.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

16:13 Svaz vinařů ČR: Účet za škody ve vinicích přesáhl dvě miliardy. Zapomeňme na daň, musíme řešit přežití a budoucnost

Rekordní mrazy, které minulý a tento týden udeřily v České republice, ničivě zasáhly tuzemské vinohr…