Královéhradecký kraj: Prezident republiky možná navštíví například Vesnici roku Rudník

11.01.2017 21:50

Po necelém roce zavítá na oficiální návštěvu Královéhradeckého kraje prezident republiky Miloš Zeman. Svou třídenní cestu po regionu, kdy se setkává s vedením měst a především s občany a navštěvuje významné zaměstnavatele, uskuteční v polovině února. Východ Čech navštíví prezident republiky už počtvrté.

Královéhradecký kraj: Prezident republiky možná navštíví například Vesnici roku Rudník
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Prezident republiky Miloš Zeman navštíví region v termínu od 15. do 17. února 2017. „Pan prezident navštíví několik měst našeho kraje, kde bude již tradičně v plánu setkání s občany, na programu budou jistě ale i další zajímavá místa. Rád bych zařadil do programu například Vesnici roku Královéhradeckého kraje roku 2016 Rudník, protože po povodních zde odvedli místní velký kus práce a mohou být na výsledek pyšní. V plánu budou také setkání s osobnostmi kraje, významnými podnikateli i poslanci a senátory zvolenými za kraj. Také bychom chtěli po dvou letech ubytovat pana prezident opět v Hradci Králové,“ řekl hejtman Královéhradeckého kraje Jiří Štěpán.

Návštěva je plánována jako třídenní. „Pan prezident dodržel slib a nabídnul kraji návštěvu na čtyři dny, čehož si vážíme a splnění slibu oceňujeme, ale návštěvu se podařilo velmi efektivně připravit tak, abychom vše stihli za tři dny. Občané celého kraje budou mít navíc hned několik příležitostí, kde se s panem prezidentem potkat,“ dodal hejtman.

Prezident republiky Miloš Zeman navštíví Královéhradecký kraj již počtvrté. Během své poslední dvoudenní návštěvy, která se uskutečnila od 31. března do 1. dubna 2016, zavítal do Třebechovic pod Orebem, Vrchlabí a Kostelce nad Orlicí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec