Královéhradecký kraj má nové mapy pro cykloturisty

11.03.2015 16:42

Královéhradecký kraj už má nové mapy pro milovníky cykloturistiky. Skladný balíček obsahuje zároveň informační brožury o nejatraktivnějších lokalitách regionu. První zájemci mohou dostat soubor map už v pátek 13. března na veletrhu Infotour a cykloturistika v hradeckém Aldisu.

Královéhradecký kraj má nové mapy pro cykloturisty
Foto: wikipedia.com
Popisek: Cyklista, ilustrační foto

V balení je hned šest map turisticky významných území Královéhradeckého kraje - Hradecka, Českého ráje, Krkonoš, Podkrkonoší, Kladského pomezí, Orlických hor a Podorlicka. Najdete v nich veškeré aktuální cyklotrasy a cyklostezky, trasy pro mountainbike a singletrack i cesty vhodné pro in-line bruslaře. Nechybí ani běžné turistické trasy. Informační brožury, které jsou také součástí balíčku, se potom věnují dvanácti vytipovaným atraktivním lokalitám Královéhradeckého kraje.

„Je to výsledek zakázky, kterou jsme mohli zadat díky evropským penězům z programu ROPu Severovýchod. Náklad je 60 tisíc kusů,“ říká náměstek hejtmana a radní pro cestovní ruch Otakar Ruml.

V mapách je vyznačena i související doprovodná infrastruktura, včetně turisticky zajímavých míst. Křest map proběhne 13. března na veletrhu Infotour a cykloturistika v hradeckém Aldisu a dále budou mapy k dispozici v informačních centrech kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-kralovehradecky.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…