LAMA mobile nově nabízí tarif CHYTRÁ LAMA 249 Kč bez závazku

05.03.2014 18:59

Tarif CHYTRÁ LAMA 249 Kč nabízí zákazníkům volné minuty a vteřinovou tarifikaci, a to již od první sekundy. Bez závazku budou moci lidé za 249 korun měsíčně využít až 250 volných minut a napsat 50 volných SMS. Po provolání stojí obě služby shodně 1,50 Kč.

LAMA mobile nově nabízí tarif CHYTRÁ LAMA 249 Kč bez závazku
Foto: Archiv
Popisek: Mobilní telefon - ilustrační foto.

„Tarifem CHYTRÁ LAMA 249 Kč chceme zákazníkům rozšířit portfolio našich služeb. V současné době si lidé mohou vybírat z pěti tarifů, které jsou bez nutnosti dlouhodobého závazku a bez vstupních poplatků,“ upřesňuje Jana Matúšová ze společnosti LAMA mobile.

V rámci balíčku, který měsíčně stojí 249 korun, mají zákazníci 150 volných minut v rámci sítě LAMA mobile a dalších 100 minut do dalších sítích. Na volné minuty se vztahuje vteřinová tarifikace, a to již od první sekundy. Vedle toho mají zákazníci 50 volných SMS. Po vyčerpání minut i SMS stojí obě služby shodně 1,50 Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…