Lesy Praha: O porosty v lesním úseku Chuchle se stará nový lesní

24.08.2018 7:34

Lesní úsek Chuchle získal v červnu do dočasného opatrovnictví nový lesník. Daniel Šípek vystřídal svého předchůdce, kterého milé povinnosti povolaly na rodičovskou dovolenou.

Lesy Praha: O porosty v lesním úseku Chuchle se stará nový lesní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Následující dva roky bude nový lesní dohlížet na lesní porosty například v Chuchelském háji, Prokopském a Dalejském údolí či v lesoparku Na Cibulce. Na jeho péči se těší celkem 608 hektarů pražských lesů.

Daniel Šípek je absolventem Střední lesnické školy Bedřicha Schwarzenberga v Písku a u Lesů hl. m. Prahy je zaměstnán od podzimu loňského roku. Za svou prací bude vyjíždět z hájovny v Malé Chuchli, která je součástí areálu našeho tamějšího zookoutku.

Budete-li mít jakýkoliv dotaz nebo podnět týkající se lesních porostů, které má na starosti, neváhejte se na něj obrátit. Kontaktovat jej můžete na telefonním čísle 774 176 422, nebo na e-mailu: sipek@lesy-praha.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…