Lesy Praha: Příměstský tábor pro děti nabízí dva turnusy

13.03.2022 10:49 | Tisková zpráva

Indiánské léto v Pralese

Lesy Praha: Příměstský tábor pro děti nabízí dva turnusy
Foto: Lesy Praha
Popisek: Lesy Praha

Pro rodiče, kteří již plánují pro své děti zábavu na letní prázdniny, přicházíme s nabídkou letních příměstských táborů v našem ekocentru Prales v pražských Kbelích. 

Anketa

Zvládne Petr Fiala krizi cen energií a pohonných hmot?

hlasovalo: 70725 lidí
Indiánské léto v Pralese proběhne ve dvou turnusech a je určeno pro děti ve věku prvního stupně základní školy. Dva týdny plné zážitků a zábavy pod vedením zkušených lektorů ekologické výchovy.

Malí indiáni se vydají po stopách bizonů, vyrobí si vlastní totem i luk, naučí se pracovat s přírodními materiály a vyzkouší si svoji obratnost a spolupráci s dalšími členy svého indiánského kmene. To vše v souladu s přírodou v areálu ekocentra Prales.

Tábor, který proběhne ve dvou turnusech od 11. 7. do 15. 7. a od 22. 8. do 26. 8. 2022, je vhodný pro děti prvního stupně základních škol a naši lektoři se jim budou plně věnovat od 8:30 do 16 hodin. Cena za účastníka je 2 900 Kč/turnus a zahrnuje teplý oběd, pitný režim a výtvarné potřeby i lektorné.

S přihláškami na tábor i s vašimi dotazy se obracejte na Kateřinu Swólovou na telefonním čísle 778 716 582 nebo na e-mailu swolova@lesy-praha.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …