Letakomat.cz vám ušetří čas i peníze

13.01.2017 9:20

Po Vánocích praskají nákupní střediska opět ve švech pod náporem slevy chtivých zákazníků. Povánoční výprodeje jsou typické nejen pro tuzemské, ale i zahraniční obchody. Slevy mnohdy dosahují i 90 % a to je důvod, proč jsme vyměnili pojídání vánočního cukroví a koukání na pohádky za hon za zvýhodněným zbožím. Víte ale, že i během roku můžete v obchodech nakupovat potraviny, oblečení, kosmetiku i drogerii s výraznou slevou? Stačí jen vědět, kde ji hledat.

Letakomat.cz vám ušetří čas i peníze
Foto: letakomat.cz
Popisek: Letakomat.cz

Konec přeplněným schránkám

Nesnášíte ten pocit, když vybíráte totálně přecpanou poštovní schránku, ve které se nahromadily letáky ze všech možných obchodních řetězců? Mezi nimi aby člověk dopis či upomínku z pošty pohledal. A co takhle nalepit na schránku prosbu o nevhazování letáků a všechny aktuální letáky pro tento týden si jednoduše prolistovat online na stránkách www.letakomat.cz?

Letakomat.cz ulehčí přírodě i vaší kapse

Nejen, že ulehčíte naší planetě (jen na výrobu předvánočních letáků padne každý rok 1 200 stromů), ale také vaší schránce, v níž už se budou hromadit jen opravdu důležité dopisy a další dokumenty. Orientace na stránkách Letákomatu je opravdu velmi jednoduchá. Stačí zvolit obchodní řetězec, jehož leták chcete prolistovat a pak jen prohlížet aktuální slevy a výhodné akce. Najdete tam většinu obchodních řetězců v České republice. Například obchodní potravinový řetězec Globus (Globus leták - aktualní leták na týden), na zařízení domácnosti či kanceláře zde naleznete společnost JYSK (Jysk leták na tento týden) a na výběr dámského, pánského či dětského oblečení poskytuje letáky například společnost KIK (KIK aktualní leták tento týden) a mnoho mnoho dalších.

Komu jsou stránky www.letakomat.cz určeny?

Všem, kteří nechtějí složitě listovat v klasických tištěných letácích, nemají na tuto zdlouhavou aktivitu čas a zároveň myslí na dobro naší planety. Díky Letákomatu tak ušetří nejen svůj drahocenný čas, ale také peníze. V aktuálních letácích totiž najdete mnoho zajímavých slev a akcí, díky nimž naplníte košík až po okraj a zároveň nezruinujete peněženku ani bankovní konto.

Sledujte aktuální letáky a žádná sleva vám neunikne

Abyste nepřišli o žádnou z lákavých slev, nechte si posílat aktuální letáky na vaši e-mailovou adresu. Jakmile vyjde akční leták pro tento týden, budete o něm vědět jako první. Na email, který jste na stránkách zadali, vám přijdou čerstvé letáky s aktuální platností, které budou doslova prošpikované slevami a výhodnými nabídkami. Tak co? Potřebujete snad další důvody, proč dát Letákomatu šanci? 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…