Letiště Praha: Letecké společnosti navyšují počet spojení do Ruska

16.04.2021 18:47

Dopravci plánují během dubna navýšit spojení z Letiště Václava Havla Praha do Ruska. Obnovenou linku do Petrohradu spustí od 17. dubna 2021 společnost Rossiya, která nabídne lety jednou týdně, vždy v sobotu.

Letiště Praha: Letecké společnosti navyšují počet spojení do Ruska
Foto: Archiv
Popisek: Letiště Praha - logo

Do Petrohradu začnou od 29. dubna 2021 znovu létat také Smartwings a nabídnou cestujícím dva lety týdně. Na lince mezi Prahou a Moskvou dojde rovněž k navýšení počtu spojení, letecká společnost Aeroflot přidá od 23. dubna 2021 čtvrtou frekvenci na lince na letiště Šeremetěvo. Tyto lety mohou využít zejména cestující, kteří splňují aktuální podmínky vstupu do Ruska, proto doporučujeme všem, aby si vždy před cestou zjistili aktuálně platná pravidla a vyhnuli se tak komplikacím při odbavení nebo při hraniční kontrole.

Přehled nově dostupných spojení z Prahy:

Anketa

Souhlasíte s trestem stop na 10 zápasů pro fotbalistu Slavie Kúdelu za údajný rasismus?

3%
95%
hlasovalo: 16427 lidí

  • Petrohrad
    - od 17. dubna 2021 linka Rossiya Airlines (lety každou sobotu), letenky k dispozici ZDE
    - od 29. dubna 2021 linka Smartwings (lety každý čtvrtek, neděli), letenky k dispozici ZDE
  • Moskva
    - od 23. dubna přidává letecká společnost Aeroflot čtvrtou frekvenci ve čtvrtek (lety každé pondělí, čtvrtek, pátek, sobota), letenky k dispozici ZDE.

Na webových stránkách Letiště Praha jsme nově cestujícím připravili detailní přehled všech aktuálně dostupných linek včetně informací o tom, jaké letecké společnosti do dané destinace létají. Z tohoto přehledu se mohou zájemci pohodlně dostat také na webové stránky jednotlivé aerolinky, kde zjistí nejaktuálnější informace o letovém řádu a zároveň si mohou letenku zarezervovat. U vybraných míst si mohou cestující také zjistit zajímavosti o dané destinaci.

Aktuální přehled je k dispozici ZDE.

Doporučujeme všem cestujícím, kteří mají aktuálně naplánovaný let, aby si vždy před cestou zjistili všechny aktuálně platné podmínky pro cestování, a vyhnuli se tak případným komplikacím při odbavení nebo při hraniční kontrole. Cestující by se také měli informovat o všech platných opatření na letišti a na palubě letadla své letecké společnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…