Libeňský most – informace o dalším postupu Ministerstva kultury

06.02.2018 22:30

Ve věci správního řízení o prohlášení mostu za kulturní památku nyní MK v zákonné lhůtě seznámí účastníky řízení se spisovým materiálem, poté vydá rozhodnutí.

Libeňský most – informace o dalším postupu Ministerstva kultury
Foto: archiv redakce LN
Popisek: Libeňský most, výřez.

Technická správa komunikací hl. m. Prahy, a.s. zaslala Ministerstvu kultury dopisem ze dne 31. 1. 2018 dlouho očekávaný zásadní důkaz k řízení o prohlášení Libeňského mostu za kulturní památku, a to expertní zprávu Kloknerova ústavu ČVUT v Praze „Stanovení zatížitelnosti Libeňského mostu V009 a zhodnocení jednotlivých prvků konstrukce ve smyslu proveditelnosti, použitelnosti, životnosti nebo případného zásahu“. Ministerstvo kultury umožnilo dle ustanovení § 36 odst. 3 zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, v platném znění, všem účastníkům řízení seznámit se se spisovým materiálem. Lhůta pro seznámení se s tímto materiálem nyní běží, Ministerstvo kultury předpokládá vydání rozhodnutí ve věci do 19. 2. 2018. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …