Liberecký kraj: V Liberci zvolí Babičku roku 2021 regionu

06.09.2021 12:39

Krajské kolo soutěže Babička roku 2021 se v polovině září uskuteční v Liberci. V zábavné talentové soutěži změří síly dámy starší šedesáti let z celého Libereckého kraje. Pořadatelem je Krajská rada seniorů Libereckého kraje, záštitu nad talentovou soutěží převzal hejtman Martin Půta.

Liberecký kraj: V Liberci zvolí Babičku roku 2021 regionu
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Soutěžící se veřejnosti představí ve třech základních disciplínách. Čeká je rozhovor s moderátorem, kde budou mít za úkol pohovořit o svém kraji nebo o městě či obci v níž žijí. Šikovnost prokážou ve volných disciplínách, kde si mohou zvolit například zpěv, tanec, přednes, ukázat své kuchařské či pletařské dovednosti a další. Závěrem se dámy projdou na přehlídkovém mole v modelech, v nichž se cítí nejlépe. Vítězka krajského kola se zúčastní celorepublikového kola 2021 na Výstavišti Flora Olomouc.

Fandit soutěžícím v krajském kole klání Babička roku 2021 můžou diváci v úterý 14. září od 14 hodin v Kulturním a společenském centru Lidových sadů v Liberci, v Experimentálním studiu. Vstupné je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…