Liberecký kraj kvůli koronaviru prodloužil lhůty pro podávání žádostí o dotace

19.03.2020 15:44

Vzhledem k aktuální situaci ohledně koronavirové pandemie a s ní souvisejícímu nouzovému stavu na území republiky se Liberecký kraj rozhodl prodloužit lhůtu pro podávání žádostí o příspěvky z jeho dotačního fondu. Posunutí termínů se dotýká všech vyhlášených programů, ve kterých se přijímají anebo by se brzy začaly přijímat žádosti.

Liberecký kraj kvůli koronaviru prodloužil lhůty pro podávání žádostí o dotace
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

V programech číslo 1.1 – Podpora jednotek požární ochrany obcí Libereckého kraje a 1.3 – Dotace obcím Libereckého kraje na činnost Jednotek požární ochrany II se lhůta pro podání žádosti z původního termínu 17. března posouvá na nový termín 21. dubna.

V programu číslo 1.4 – Prevence kriminality se lhůta pro podání žádosti z původního termínu 20. března posouvá na nový termín 24. dubna.

Změna se týká i programu číslo 2.5 – Podpora regionálních výrobků, výrobců a tradičních řemesel. Zde se termín podání žádosti o dotaci z období 1.  až 17. dubna do 14 hodin mění na 21. dubna až 6. května, opět do 14 hodin.  U programu číslo 2.6 – Program místní Agenda 21 je to z 20. března s uzávěrkou ve 14 hodin na 24. dubna ve stejný čas.

Jiné to bude i u programu číslo 8.6 – Podpora retence vody v krajině, kdy se uzávěrka lhůty pro podání žádosti přesouvá z 10. dubna na 15. května a u programů číslo 9.1 – Podpora ozdravných a rekondičních pobytů a 9.2 – Podpora preventivních a léčebných projektů, kdy 27. březen nahrazuje 4. květen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …