Liberecký kraj uspěl v soutěži TourRegionFilm

08.10.2018 17:11

Nejstarší mezinárodní filmový festival s cestovatelskou tématikou na svět Tourfilm proběhl v Karlových Varech 5. a 6. října. Cílem festivalu je uvést a ocenit dokumentární a propagační filmy a spoty, které přispívají k rozvoji domácího i zahraničního cestovního ruchu.

Liberecký kraj uspěl v soutěži TourRegionFilm
Foto: kraj-lbc.cz
Popisek: Liberecký kraj

Součástí festivalu je TourRegionFilm, který i v letošním roce oceňoval nejlepší Propagační spoty do 10 minut, Dokumentární filmy, TV a online programy, Amatérský krátký film nebo „vlog“ a v neposlední řadě i Webové stránky a mobilní aplikace. A právě v poslední jmenované kategorii byla na seznam 10 webů a mobilních aplikací výběrovou komisí nominována i webová stránka Libereckého kraje „Liberecký kraj cestou necestou“.

A právě Liberecký kraj se svojí web stránkou získal hlavní cenu v kategorii Mobilní aplikace a webové stránky, kdy porazil např. Blog Karlovarského kraje, Webový portál destinačního managementu PRO Šumavsko, z.s., www.DoBreclavi.cz a další.

„Liberecký kraj se snaží prezentovat atraktivní formou. Je spousta míst naší země, která může člověk o svém volnu či dovolené navštívit a my chceme, aby to bylo některé z krásných míst Libereckého kraje. Musíme se proto představovat tak, abychom potenciální návštěvníky nalákali. Web „Liberecký kraj cestou necestou“ je jedním z takových způsobů,“ říká Květa Vinklátová, radní pro kulturu, památkovou péči a cestovní ruch Libereckého kraje.

Pětičlenná porota, ve které zasedla Lada Dobrkovská – ředitelka TV kanálu National Geographic, Jerzy Porębski - polský producent, scenárista a režisér, Alena Müllerová - kreativní producentka České televize, Klára Badinková - ředitelka Zahraničního zastoupení cestovního ruchu Slovenska v ČR a Dan Svátek – český filmový režisér, scénárista, producent a herec neměla jednoduché rozhodování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…