MHMP: Dopravní opatření – Cyklotur 2020

16.06.2020 11:44

Ve středu 17. června 2020 projede Prahou peloton cyklistů v rámci charitativní akce Cyklotur 2020.

MHMP:  Dopravní opatření – Cyklotur 2020
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu na Mariánském náměstí

V cca v 8:45 hodin přijedou účastníci na území hlavního města ulicí Ke Břvům a v cca 11:40 hodin by měl peloton vyjet z Prahy ulicí Polabská. Na trase jízdy městskými částmi Praha 1, 5, 6, 7, 8, 9, 17, 18 a 19 bude dočasně omezena doprava – pohyblivý zábor komunikace.

Trasa jízdy (cca 30 účastníků) povede po těchto komunikacích:
Ke Břvům, Hostivická, Hrozenkovská, Strojírenská, Žalanského, Čistovická, Bělohorská, Kukulova, Podbělohorská, Na Hřebenkách, Švédská, Zapova, Holečkova, Štefánikova, Matoušova, Preslova, Kořenského, Janáčkovo nábř., most Legií, Smetanovo nábř., Křižovnická, Platnéřská, Mariánské nám., Valentinská, Kaprova, nám. Jana Palacha, 17. listopadu, Čechův most, nábř. Edvarda Beneše, nábř. Kapitána Jaroše, Dukelských hrdinů, Na Ovčinách, Janovského, Strossmayerovo nám., Bubenská, nábř. Kapitána Jaroše, Bubenské nábř., Komunardů, Jateční, Jankovcova, Libeňský most, Štorchova, Voctářova, Elsnicovo nám., Zenklova, Prosecká, Čakovická, Mladoboleslavská, Vrchlabská, Železnobrodská, Semilská, Všetatská, Polabská.

Pořadatelem Cyklotour 2020 je Na kole dětem – nadační fond Josefa Zimovčáka na podporu onkologicky nemocných dětí. Průjezd hlavním městem je součástí 7. etapy 11. ročníku akce, která obsahuje prolog a 10 etap, 1233 km, 60 zastávkových měst a 333 projetých obcí a měst.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

11:27 Ministerstvo spravedlnosti uspělo v prestižní anketě Zákon roku

Ve čtvrtek 25. dubna 2024 byly vyhlášeny výsledky patnáctého ročníku ankety Zákon roku. Na druhém mí…