MHMP: Dopravní opatření na komunikaci Vinohradská

15.03.2023 9:15 | Tisková zpráva

Od pátku 17. do pondělí 20. března 2023 bude omezen provoz na komunikaci Vinohradská v Praze 2 před křižovatkou s komunikací Legerova. Důvodem je oprava kabelových komor spol. CETIN a.s., která bude mít dopad na zhoršení průjezdnosti křižovatkou.

MHMP: Dopravní opatření na komunikaci Vinohradská
Foto: Hans Štembera
Popisek: Budova pražského magistrátu

Na komunikaci Vinohradská ve směru do centra bude po dobu opravy kabelových komor od 6:00 hodin 17. března do 15:00 hodin 20. března uzavřen pravý jízdní pruh, pro provoz zůstane zachován pouze jeden jízdní pruh.

Provoz v oblasti křižovatky Vinohradská x Legerova je již v současné době komplikován uzavřením levého jízdního pruhu na komunikaci Legerova (úsek Vinohradská – U divadla), kde se rekonstruuje kanalizace.

Doporučujeme proto řidičům, aby zejména v pátek a v pondělí při svých cestách zvolili v rámci možností trasu mimo tuto lokalitu, kde lze očekávat velké dopravní zdržení.

Další opravy kabelových komor CETIN a.s., která provozuje telekomunikační síť v ČR, jsou plánovány v termínech: 24. - 27. března v Praze 5, komunikace Strakonická, 31. března – 3. dubna v Praze 2, komunikace Ječná a 7. – 11. dubna v Praze 2, komunikace Resslova.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…