MŠMT: Výzva - Třicet středních škol dostane asistenta do výuky angličtiny

03.01.2019 20:05

Fulbrightova komise v Praze vybírá 30 středních škol ze všech regionů České republiky, na kterých bude v příštím roce školním pomáhat s výukou angličtiny 30 mladých Američanů, absolventů prestižních amerických univerzit.

MŠMT: Výzva - Třicet středních škol dostane asistenta do výuky angličtiny
Foto: msmt.cz
Popisek: MŠMT - logo

Asistenti jsou po dobu celého školního roku finančně zajištěni Fulbrightovým stipendiem, a škole tak nevznikají žádné finanční náklady navíc. Podrobné informace o programu a přihlášku do výběrového řízení, najdou školy ZDE.
Uzávěrka přihlášek pro následující školní rok je 1. února 2019.

Fulbrightův program asistentů ve výuce angličtiny běží již přes deset let. Asistentů bylo zpočátku jen několik, v minulém školním roce jejich počet vzrostl na 30 a tento počet platí i pro letošní a příští rok.. Asistenti působí na průmyslových, zdravotnických, zemědělských, obchodních, uměleckých, lesnických školách i na gymnáziích.

"Pro velký zájem jsme asistenty zatím přidělovali pouze na školy, které ještě asistenta/asistentku v minulosti neměly, nyní se však mohou hlásit i školy, které se našeho programu již účastnily, a sice ve školním roce 2015/2016 nebo dříve," říká Kristýna Džmuráňová z Fulbrightovy komise v Praze.

Zážitky a postřehy bývalých stipendistů z pobytu v České republice si lze přečíst na blogu ZDE.

V případě jakýchkoliv dotazů k programu nebo k přihlášce lze kontaktovat Fulbrightovu komisi e-mailem (ZDE) nebo telefonicky 222 718 452.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

10:42 17. týden na trhu pohonných hmot ČMKB

Denní kontrakty motorové nafty na trhu pohonných hmot Českomoravské komoditní burzy Kladno se v 17. …