MZV: Náměstek Tlapa v Lisabonu

26.02.2017 9:07

Náměstek pro řízení sekce mimoevropských zemí, ekonomické a rozvojové spolupráce Martin Tlapa jedná v Portugalsku.

MZV: Náměstek Tlapa v Lisabonu
Foto: mzv.cz
Popisek: Ministerstvo zahraničních věcí

Se státní tajemnicí MZV Portugalska pro zahraniční věci a rozvojovou spolupráci Teresou Ribeiro jednal o dalším rozvoji bilaterálních vztahů a možnostech spolupráce v zemích Afriky. O příležitostech ke spolupráci ČR a Portugalska v ekonomické a obchodní oblasti pohovořil náměstek Tlapa s Miguelem Frasquilho, prezidentem vládní agentury na podporu zahraničního obchodu a investic (AICEP).

Ve dnech 25.–26. února vede náměstek Tlapa v Lisabonu regionální poradu vedoucích zastupitelských úřadů ČR v subsaharské Africe. Velvyslankyně a velvyslanci diskutují o aktuální politické a bezpečnostní situaci v Africe, příležitostech pro český export včetně rozvoje zemědělské diplomacie, migraci, efektivní realizaci rozvojové spolupráce a humanitární pomoci.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

11:08 LIBERTY Ostrava: Restrukturalizační plán byl schválen valnou většinou věřitelů

Věřitelé společnosti LIBERTY Ostrava schválili restrukturalizační plán, pro který hlasovalo více než…