Mattoni připravila jedinečnou soutěž pro sportovní fanoušky

07.04.2014 15:03

Mattoni Národní basketbalová liga (NBL) vrcholí a její titulární partner, výrobce nejznámější tuzemské přírodní minerální vody, spouští kampaň Love My Sport.

Mattoni připravila jedinečnou soutěž pro sportovní fanoušky
Foto: red
Popisek: Mattoni

V rámci ní proběhne souběžně s play off jedinečná soutěž s názvem Kancl Challenge. Cílem soutěže je vzbudit v lidech vášeň pro sport, v tomto případě pro basketbal, a to i přes to, že zrovna sedí třeba v kanceláři nebo to jen mají daleko na hřiště. 

On-line soutěž odstartuje 9. dubna 2014 na stránkách www.lovemysport.cz. Zapojit se a ukázat vášeň pro sport může opravdu každý. Stačí pořídit fotku nebo natočit video se svým basketbalovým výkonem a vložit je ke svému profilu. Soutěž mimo jiné upozorňuje na to, že nepotřebujete palubovku ani opravdový koš, abyste v sobě probudili vášeň pro basket. Stačí kancelář nebo obývací pokoj a odpadkový koš nebo třeba krabice od bot.

„Naším cílem je zapojit do této soutěže co nejvíce lidí pracujících například v kancelářích a vzbudit v nich vášeň a zájem o sport, a to alespoň v podobě vtipného příspěvku, na který si jistě během pauzy najde čas každý. Kreativitě se meze nekladou a trocha pohybu je i v kanceláři zapotřebí,“ říká Tomáš Synek brand manager minerální vody Mattoni.

Autoři nejúspěšnějších videí se mohou těšit například na minerálku Mattoni na rok zdarma nebo na exkluzivní VIP teambuilding, který proběhne při finálovém utkání NBL.

Součástí microsite budou pravidelné a aktuální výsledky zápasů play off, herní plány, slovník pojmů, zajímavé informace ze světa basketbalu a články o hráčích nebo kvízy testující znalosti z terminologie basketbalu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…