Ministerstvo financí: Šesté slosování Účtenkovky proběhne již tuto neděli

13.04.2018 19:23

Z rekordního počtu 18 394 994 účtenek s březnovým datem, které do tohoto slosování zařadilo přes 420 tisíc aktivních hráčů, bude pomocí generátoru náhodných čísel opět vylosováno 21 025 jedinečných BKP kódů.

Ministerstvo financí: Šesté slosování Účtenkovky proběhne již tuto neděli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Výherní kódy prvních pěti hlavních cen oznámíme ve vysílání televize Barrandov v 17:20. Kompletní výherní listina bude zveřejněna v 17:25 na webových stránkách uctenkovka.cz a mfcr.cz. Informace o výhře bude výhercům zaslána na e-mail nebo telefonní číslo, které uvedli při zadávání účtenky. Ti, kteří mají hráčský účet, naleznou své výherní účtenky také v záložce Výhry.

I v tomto kole je hlavní cenou 1 000 000 korun. Na výherce osobního automobilu pak i v tomto měsíci ještě čeká Ford Focus Kombi v tmavě modré barvě. Výhry do 20 000 Kč si mohou soutěžící osobně vyzvednout v sídle společnosti Sazka již v pondělí 16. dubna. Na účet budou výhry rozesílány hromadně v následujících dnech, a to rozesílány 17. a 27. dubna a 10. května. Automobil novému majiteli předají osobně zástupci Ministerstva financí.

Podrobné statistiky k šestému slosování Účtenkovky budou zveřejněny v pondělí 16. dubna ve 14:00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

7:02 ÚOHS: Frutu Podivín kupuje společnost CE FMCG, ÚOHS fúzi povolil

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…