Ministerstvo financí: V Účtenkovce se nově soutěží o vůz Citroën C3 Aircross

03.11.2018 19:36

V Účtenkovce se od nejbližšího slosování, které proběhne 15. listopadu 2018, soutěží o nový typ vozu. Výhrou, ve které odjede druhý nejšťastnější soutěžící v následujících šesti slosováních, bude nový model Citroën C3 Aircross s benzínovým motorem o obsahu 1,2 (výkon 81 kW), v bílé barvě.

Ministerstvo financí: V Účtenkovce se nově soutěží o vůz Citroën C3 Aircross
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministerstvo financí

Vůz je vybaven klimatizací, zadními parkovacími senzory, systémem na rozpoznávání dopravních značek omezujících rychlost, varováním před neúmyslným opuštěním jízdního pruhu a palubním počítačem. Součásti výbavy vozu je 6 airbagů, elektronický stabilizační systém ESP s protiblokovacím systémem brzd ABS, asistentem rozjezdu HLA a další bohatou výbavou. Vítězným dodavatelem je autosalon Brnocar a.s., který v rámci výběrového řízení nabídl nejvýhodnější nabídku.

O nový Citroën C3 Aircross můžete soutěžit už nyní se svými říjnovými účtenkami, které zaregistruje na webu Účtenkovky nebo prostřednictvím mobilní aplikace. Nezapomeňte, že říjnové účtenky můžete registrovat až do 12. 11. 2018 včetně. Losujeme již 15. 11. 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…