Ministerstvo vnitra: Poradenské centrum na veletrhu FOR ARCH 2022

21.09.2022 16:09 | Tisková zpráva

Ve dnech 20. až 24. září 2022 se koná v PVA EXPO PRAHA již 33. ročník stavebního veletrhu FOR ARCH. Ministerstvo vnitra ČR a Policie ČR ve spolupráci s Poradním sborem pro situační prevenci kriminality Ministerstva vnitra a dalšími partnery (např. Cechem mechanických zámkových systémů) má na tomto veletrhu opět své společné poradenské centrum.

Ministerstvo vnitra: Poradenské centrum na veletrhu FOR ARCH 2022
Foto: mvcr.cz
Popisek: Ministerstvo vnitra ČR

I v letošním roce zde zástupci výše uvedených subjektů poskytují návštěvníkům veletrhu užitečné rady a informace z oblasti ochrany a zabezpečení majetku, osob a prevence kriminality včetně informací z oblasti tolik aktuální kyberkriminality.

Anketa

Jak budete volit v komunálních volbách?

hlasovalo: 11074 lidí

O vhodném typu ochrany majetku je ideální uvažovat už v době přípravy stavby a s certifikovanými zabezpečovacími prvky by se mělo počítat už ve fázi projektování objektu. Avšak zabezpečení objektů je neustálý proces a je dobré reagovat na trendy v páchání majetkové kriminality, využívat stále sofistikovanější zabezpečovací prvky a při jejich instalaci se poradit s odborníky, a to nejen při výstavbě nových objektů, ale i při zabezpečení již stávajících.

Na veletrhu je opět prezentován celorepublikový preventivní projekt „Zabezpečte se, chraňte majetek sobě i svým sousedům“, který obsahuje souhrn preventivních opatření při ochraně domů, bytů, sklepů, chat a dalších rekreačních objektů proti vloupání.

Poradenské centrum Ministerstva vnitra ČR najdete v hale 3, stánek 3807.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…