Ministerstvo životního prostředí: Reakce na tiskovou zprávu Hnutí Duha

03.11.2018 17:19

Jsme v šoku, jakým způsobem se tu vymáhají po státu peníze, jakým nátlakem. Organizace samy upozorňují na hospodaření se státními prostředky transparentním způsobem a samy přitom chtějí naprosto netransparentně s těmito prostředky nakládat stylem „státe dej nám peníze a nezajímej se o to, jak a na co je použijeme“.

Ministerstvo životního prostředí: Reakce na tiskovou zprávu Hnutí Duha
Foto: Ministerstvo životního prostředí
Popisek: Ministerstvo životního prostředí

Chceme, aby veřejné prostředky, které vynaložíme na osvětovou kampaň v oblasti zerowaste, budou na tuto kampaň také plně využity. 2,5 milionu korun z celkové částky dotace 3,5 milionu korun (jednalo se o druhý nejdražší projekt z výzvy) mají být využity na platy vedení a zaměstnanců Hnutí Duha a podmínky měly pouze zajistit, aby dotační prostředky plynuly opravdu jen do práce na zadané kampani v oblasti bezodpadového stylu života a odvedená práce naplňuje strategické dokumenty MŽP a Státní politiku životního prostředí, což je ostatně jedna ze základních podmínek poskytování prostředků ze Státního fondu životního prostředí ČR.

Je to nepochopení této pilotní „kampaňové výzvy“ ze strany Hnutí Duha a jsme opravdu rozčarovaní, jakým způsobem Zelený kruh a Hnutí Duha toto komunikuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

7:23 České dráhy: Muzeum v Lužné u Rakovníka zahajuje turistickou sezónu

Poslední dubnový víkend se poprvé v letošním roce otevře ČD Muzeum v Lužné u Rakovníka. Pro návštěvn…