Ministr obrany ocenil občanské zaměstnance

16.12.2016 12:50

Ministr obrany Martin Stropnický dnes ocenil 25 občanských zaměstnanců resortu obrany. Za vynikající pracovní výsledky a iniciativu při plnění úkolů jim udělil děkovné listy.

Ministr obrany ocenil občanské zaměstnance
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický

Na ministerstvo obrany se sjeli občanští zaměstnanci z různých ministerských či vojenských útvarů a zařízení z celé České republiky. Byli mezi nimi lidé různých profesí, od administrativních, přes technické až po pracovníky například v logistice.

„Jsem velmi rád, že se dnes mohu osobně setkat s těmi, kteří mezi občanskými zaměstnanci resortu patří k nejlepším a svými výsledky významně přispívají k posílení dobrého jména ministerstva i naší armády. To, co jste za dlouhá léta výkonu svého povolání dokázali, může být pro ostatní měřítkem, příkladem a také inspirací,“ uvedl ministr obrany Martin Stropnický.

Oceněným pogratulovali také jejich nadřízení: náčelník Generálního štábu AČR armádní generál Josef Bečvář, státní tajemník Petr Vančura, ředitel Vojenského zpravodajství plk. Jan Beroun a zástupce náčelníka Vojenské kanceláře prezidenta republiky Petr Cupák. Účastnila se také nově zvolená předsedkyně ČMOSA Renata Kořínková a předsedkyně SOS MO Dagmar Šormová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

17:17 Hejtman Půta: Rezignovat na funkci se nechystám

Tiskové prohlášení hejtmana Martina Půty k tzv. kauze Liberec