Moravskoslezský kraj dobře hospodaří s energiemi

02.01.2022 19:02 | Tisková zpráva

Moravskoslezský kraj prošel náročným auditem a získal certifikát ISO systému energetického managementu. Znamená to, že krajská korporace dobře hospodaří s energiemi a systém energetického managementu funguje na nadstandardní úrovni.

Moravskoslezský kraj dobře hospodaří s energiemi
Foto: kr-moravskoslezsky.cz
Popisek: Moravskoslezský kraj

Hospodárné využívání energií patří ke strategickým cílům Moravskoslezského kraje. Proto byl v roce 2014 zaveden na krajském úřadu a v příspěvkových organizacích systematický management hospodaření s energií. Nyní bylo nutné celý systém zaktualizovat podle platných norem, a zároveň ho rozšířit o obchodní společnosti Moravskoslezského kraje. První kroky k získání certifikace byly podniknuty v průběhu loňského roku, letos koncem listopadu byl celý proces ukončen. Audit u moravskoslezského krajského úřadu, příspěvkových organizací a obchodních společností kraje provedli auditoři certifikační společnosti SGS ICS Czech Republic, s.r.o. Celý proces koordinoval odbor energetiky, průmyslu a chytrého regionu Krajského úřadu MSK ve spolupráci s příspěvkovou organizací Moravskoslezské energetické centrum, která byla odborným garantem všech činností spojených s certifikací.

Moravskoslezský kraj prokázal efektivní implementaci, udržování a zlepšování systému managementu hospodaření s energií a je schopen dosáhnout svých cílů vedoucích ke zlepšování energetické hospodárnosti. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…