Mostecký autodrom založil nadační fond na podporu regionu

14.04.2020 13:50 | Zprávy

Společnost AUTODROM MOST založila stejnojmenný nadační fond. Jeho posláním je na základě průzkumu potřeb občanů města Mostu a blízkého okolí podpořit zkvalitnění jejich životní úrovně, rozvoj aktivit či zlepšení jejich materiálně-technického vybavení.

Mostecký autodrom založil nadační fond na podporu regionu
Foto: Autodrom Most
Popisek: Nadační fond Autodrom Most

„Jsme už bezmála 40 let nedílnou součástí města a regionu, k nimž se hrdě hlásíme. Snažíme se být zároveň co nejvíce prospěšní, v minulosti jsme finančně podpořili různé charitativní organizace. V tom budeme pokračovat, založením nadačního fondu chceme nyní i umožnit vytvoření ideálních podmínek pro všestranné vyžití místních obyvatel,“ uvedla obchodní a marketingová ředitelka autodromu Jana Svobodová.

O finanční příspěvek z nadačního fondu si mohou požádat fyzické osoby i nekomerčně zaměřené právnické osoby. „Formulář žádosti i podrobné informace zájemci najdou na webových stránkách mosteckého autodromu. Je třeba jej vyplnit a kliknutím odeslat. Vše se vyřizuje výhradně elektronicky,“ upřesnila Svobodová.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: komerční tisková zpráva

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.