NPÚ: Zámek Krásný Dvůr hledá dobrovolníky či studenty na praxi

09.05.2018 8:09

Staňte se dobrovolníkem na zámku v Krásném Dvoře. Hledáme nadšence do historie, památek či přírody, které své nadšení umí předávat dál. Hledáme dobrovolníky, kteří rádi pracují s dětmi, věnují se jejich rozvoji a těší je radost v dětských očích.

NPÚ: Zámek Krásný Dvůr hledá dobrovolníky či studenty na praxi
Foto: NPÚ
Popisek: Zámek Krásný Dvůr

Zámek Krásný Dvůr nabízí mnoho různých edukačních programů zaměřených na zámek či zámecký park. Programy jsou koncipované jako interiérové, exteriérové či kombinované, určené jsou pro žáky mateřských a základních škol a studenty škol středních.

Správa zámku Krásný Dvůr hledá na sezónu dobrovolníky, kteří se na nejméně dva týdny stanou animátory, a to v měsících květen, červen, červenec, srpen nebo září. Bezplatné ubytování přímo v areálu zámku zajištěno. Vítáni jsou studenti pedagogických oborů i dobrovolníci, nejlépe předem domluvené dvojice. Vhodné pro partnerské dvojice a přátele. Bude na vás čekat zaškolení a podpora garanta edukačních programů. Nebojte se poznat památkový objekt z druhé strany a užít si pobyt na zámku a práci v přátelském prostředí.

Náplní práce bude od středy do neděle od 10 do 17 hodin zajišťovat program pro děti v edukačním centru zámku. V centru může být vždy maximálně 10 dětí. Další náplní práce bude vedení dětských prohlídek zámeckých interiérů se speciálním pracovním listem nebo výpomoc při exteriérových edukačních programech.

Zámek Krásný Dvůr se nachází v podhůří Doupovských hor 18 kilometrů západním směrem od Žatce, v krajině chmelnic, mírných kopečků a množství drobných historických památek. K zámku přiléhá unikátní krajinářský park s mnoha romantickými stavbami, jeden z nejstarších ale i nejzachovalejších v České republice.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Radim Fiala byl položen dotaz

Papaláši

Nemáte dojem, že se vy politici, evidentně SPD nevyjímaje, chováte jako papaláši? Přijde vám etické zvyšovat si platy, když většině lidem klesají, a když ještě k tomu pobíráte náhrady? Navíc podle vás je v pořádku a etické vůči nám lidem, kteří vše platíme z našich daní, pobírat náhrady v plné výši,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

7:06 SVS: Veterinární dozor se na jaře zaměřuje na začínající farmářské trhy

S příchodem jara v České republice tradičně startuje také sezóna farmářských trhů a Státní veterinár…