Na Kyčerku naplno dorazila zima!

04.01.2017 16:30

Ski areál SYNOT Kyčerka se ocitl v bílé barvě. Díky vydatnému sněžení v posledních dnech láká malé i velké lyžaře na skvělé lyžařské podmínky. Na sjezdovkách leží aktuálně až 50 - 75 cm sněhu a sněžná děla jedou nadále naplno ve dne i v noci. Jen během posledních 24 hodin zde napadlo 15 centimetrů „prašanu“. Na své si tak již nyní přijdou všichni.

Na Kyčerku naplno dorazila zima!
Foto: red
Popisek: Ski areál SYNOT Kyčerka

„Děti se mohou zdokonalovat na pohyblivém pásu a dvou dětských sjezdovkách, zkušenější lyžaři si pak přijdou na své na červené a modré sjezdovce. Stejně, jako v předešlých sezónách si v sobotu navíc návštěvníci mohou užít také večerní lyžování. V provozu jsou již všechny sjezdovky, výjimkou je prozatím pouze „FUN park“, kde probíhá zasněžování,“ uvedla Andrea Matyščáková ze ski areálu SYNOT Kyčerka.

I letos se návštěvníci Kyčerky mohou těšit na řadu akcí pro návštěvníky areálu. Jde například o testování lyží různých značek, lyžařské závody pro všechny věkové kategorie, zábavné programy pro děti i dospělé, možnost projížďky desetimístnou rolbou po beskydských vrších nebo v neposlední řadě pololetní lyžování pro jedničkáře zdarma. Pro milovníky běžek je navíc už nyní připravena strojově upravená běžecká stopa. K dispozici je také půjčovna lyží a snowboardů, lyžařská škola a hned několik možností občerstvení.

Ski areál SYNOT Kyčerka v provozu denně od 8 do 16 hodin. Večerní lyžování probíhá vždy v úterý, čtvrtek a sobotu, a to od 18:00 do 21:00 hod.

Ski areál SYNOT Kyčerka nabízí celkem 9 sjezdovek, 40 km běžeckých tratí, dva pohyblivé koberce pro děti, lyžařskou a snowboardovou školu. V areálu je přibližně 2,5 km sjezdových tratí a 9 vleků, které dokáží odbavit až 6,5 tisíce osob za hodinu.

Areál patří do Skiregionu Valašsko, lyžaři v něm tedy mohou využívat skipasy, platné hned pro několik lyžařských areálů.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

7:23 Český rozhlas: Radiožurnál a Radiožurnál Sport přinesou živé vysílání MS v ledním hokeji

Od pátku 10. května do neděle 26. května nabídne Český rozhlas živé vysílání z mistrovství světa v l…