Na Miss Universe se vydražily české hodinky PRIM s diamanty od DIC

11.12.2015 14:45

Za 2 750 dolarů (zhruba 68 tisíc Kč) se včera večer v americkém Las Vegas vydražily v rámci soutěže Miss Universe luxusní dámské náramkové hodinky PRIM od společnosti ELTON hodinářská, s diamanty od české společnosti Diamonds International Corporation (DIC). Celkový výtěžek aukce všech předmětů jde na dobročinné účely pro Opportunity Village.

Na Miss Universe se vydražily české hodinky PRIM s diamanty od DIC
Foto: DIC
Popisek: Na Miss Universe se vydražily české hodinky PRIM s diamanty od DIC.

Předměty do každoroční dražby věnují vždy všechny země, které mají v soutěži o titul královny krásy svou zástupkyni. Vydražené hodinky „Miss Universe“ PRIM SPHÉRE navrhlo designové Studio Olgoj Chorchoj a pro DIC je vyrobila firma ELTON hodinářská. Model vychází z moderní kolekce hodinek PRIM, která získala několik ocenění za design u nás i v zahraničí. Jde zároveň o nejcennější předmět dražby.

Přestože vyvolávací cena hodinek začínala na hodnotě 100 USD, vydražil je jejich nový majitel za částku 2 750 dolarů (cca 68 tisíc Kč). Jde o vůbec první hodinky “Miss Universe” v 65leté historii soutěže. Počítá se s výrobou limitní série v počtu 79 kusů, tedy celkem 80 ks, což byl počet soutěžících o Miss Universe 2015.

„Jsme rádi, že se nám podařilo navázat spolupráci s tak tradiční českou značkou, jako je PRIM. Toto jméno je pro mě jednoznačně synonymem kvality, silné historie a originálního designu. Volba národního daru do soutěže Miss Universe byla tak v podstatě hned jasná,“ uvedl prezident DIC Luboš Říha.

Hlavní partner soutěže Miss Universe a oficiální výrobce korunky krásy, společnost Diamonds International Corporation, si ke spolupráci tradiční českou značku PRIM nevybral náhodou. Spojení dvou silných celosvětově uznávaných firem dalo vzniknout skutečně jedinečnému národnímu daru.

Tvůrce hodinek PRIM SPHÉRE „Miss Universe“  inspiroval dokonalý oblý tvar koule, zemské sféry, který zároveň evokuje nekonečnost Vesmíru (anglicky Universe). Dámské hodinky jsou osazeny mechanickým strojkem cal. 93 s ručním nátahem, vyvinutým a vyrobeným v továrně společnosti ELTON hodinářská, jediným českým výrobcem hodinek značky PRIM. Pouzdro je vyrobeno z leštěné nerezové oceli, číselník je krytý safírovým konvexním sklem. Jedinečný design dodává hodinkám číselník, osazený právě diamanty DIC.

"ELTON hodinářská plánuje s firmou Diamonds International Corporation spolupracovat i nadále. Do budoucna připravujeme projekt limitované edice hodinek osazených drahými kameny a další zajímavé projekty," dodal Aleš Fleischmann, předseda představenstva ELTON hodinářská, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…