Na bejbypankový festival s Českou spořitelnou po roce opět do středočeské Třebovle

03.09.2014 13:24

Česká spořitelna pokračuje ve spolupráci s bejbypankovou kapelou Kašpárek v rohlíku a po úspěšném nultém ročníku je i letos generálním partnerem rodinného festivalu Kefír. Pro svoje klienty Česká spořitelna připravila speciální slevu 15 % při nákupu vstupenek na místě konání festivalu. Česká spořitelna podporuje festival Kefír v rámci svého marketingového konceptu zaměřeného na rodinu.

Na bejbypankový festival s Českou spořitelnou po roce opět do středočeské Třebovle
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Česká spořitelna, ve spolupráci s pořadateli festivalu, připravila pro děti několik stánků, kde se budou moci zábavnou formou naučit, jak zacházet s penězi. K dispozici jim budou „bankomaty“ a „platební terminály“. Kromě toho mohou děti zahradničit, truhlařit, popelařit, vystupovat na pódiu, skládat písně nebo péct cookies. U stánků s atrakcemi budou dostávat za odměnu takzvané kefíky, které si v „pankomatu“ smění za drobné ceny. Z kreativního tvoření malých návštěvníků vzejdou nové lavičky, ptačí budky a základ budoucího stromořadí. Naopak zde nevzniknou nánosy odpadků, které děti nejen sesbírají, ale i roztřídí. Česká spořitelna myslí i na pohodlí návštěvníků, a to formou tzv. majáků, které budou sloužit jako úschovny věcí.

Více informací o festivalu najdete na www.festivalkefir.cz

Profil České spořitelny

Česká spořitelna je největší bankou v České republice  • Její služby využívá více než 5 milionů klientů: občané, malé a střední firmy, obce a města, financuje také velké korporace a poskytuje služby v oblasti finančních trhů • Od roku 2000 je Česká spořitelna členem Erste Group a pod touto značkou obsluhuje bonitní a korporátní klienty • Disponuje nejširší sítí poboček a bankomatů v České republice • Důležitou roli hraje také na poli inovací: byla například první bankou na českém trhu, která začala masivně vydávat bezkontaktní karty a vytvářet síť pro jejich využití  • Další zajímavé informace o České spořitelně zde.

Česká spořitelna – Zodpovědný partner společnosti

5 000 000 000 Kč jsme investovali do projektů na výrobu energie z obnovitelných zdrojů a do energeticky úsporných projektů • 1 450 000 000 Kč jsme vložili do Nadace Depositum Bonum na podporu vzdělávání v České republice • 80 000 000 Kč jsme spolu s Nadací České spořitelny v roce 2012 věnovali na obecně prospěšné projekty • 2 000 000 Kč jsme v roce 2013 rozdělili celkem 34 charitativním projektům na základě výsledků hlasování v našich dvou grantových programech pro zaměstnance a klienty • 8 000 seniorů navštívilo vzdělávací kurzy „Senioři komunikují" v 634 českých městech a obcích • 1 887 dobrovolníků se v roce 2013 zúčastnilo spořitelních Dnů pro charitu. Věnovali jsme více než 16 000 hodin práce dobrovolníků • 376 našich poboček má bezbariérový přístup a přes 250 našich bankomatů je uzpůsobeno pro obsluhu nevidomými klienty • 2 pracovní dny může každý zaměstnanec využít na obecně prospěšnou činnost díky spořitelním Dnům pro charitu • Další zajímavé informace o společenské odpovědnosti České spořitelny zde.

Profil Erste Group

Erste Group je předním poskytovatelem finančních služeb ve východní části EU  •  Zhruba 46 000 zaměstnanců poskytuje finanční služby 16,5 milionům klientů v téměř 2 900 pobočkách v 7 zemích (v Rakousku, České republice, na Slovensku, v Rumunsku, Maďarsku, Chorvatsku, Srbsku) • Ke konci roku 2013 dosáhla bilanční suma skupiny Erste Group EUR 199,9 mld., čistý zisk činil EUR 61 mil. a poměr nákladů k výnosům 52,5%.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Aleš Juchelka byl položen dotaz

Neutíkáte od problému?

Na vyřešení důchodové reformy jste měli dost času, když jste byli ve vládě, a to i ještě před covidem. Nepřišli jste s ničím a teď o ní nechcete ani s koalicí jednat, ale jak chcete i do budoucna prosadit nějakou zásadní reformu, když už teď se zdají jednání ve slepé uličce? Já mám obavu, že se jako...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihočeský kraj: Víza zavádět nebudeme, je to fáma

19:02 Jihočeský kraj: Víza zavádět nebudeme, je to fáma

Zavedení vízové povinnosti pro vstup do jižních Čech je fáma. Tato spekulace se objevila v souvislos…