Na pozici kancléřky Senátu nastoupí od 1. září Jana Vohralíková

23.06.2019 20:38

Organizační výbor Senátu souhlasil s návrhem předsedy Jaroslava Kubery na jmenování Ing. Jany Vohralíkové, která bude 1. září 2019 jmenována do pozice vedoucí Kanceláře Senátu. Vohralíková přichází z pozice kvestorky České zemědělské univerzity.

Na pozici kancléřky Senátu nastoupí od 1. září Jana Vohralíková
Foto: senat.cz
Popisek: Senát ČR

Post kancléřky horní komory Parlamentu ČR bude od září zastávat Jana Vohralíková. O jejím jmenování jednomyslně rozhodli členové Organizačního výboru Senátu. „Jsem opravdu rád, že do vedení Kanceláře Senátu přichází manažerka s bohatými zkušenostmi se státní správou i privátní sférou. Jméno paní Vohralíkové vzešlo z výběrového řízení, kolegové ve vedení Senátu neměli jedinou výhradu a souhlas byl tedy jednoznačný. Velmi se těším na spolupráci s paní Vohralíkovou na půdě Senátu Parlamentu ČR,“ uvedl předseda Senátu Jaroslav Kubera.

Jana Vohralíková přichází na post vedoucí Kanceláře Senátu z České zemědělské univerzity, kde od roku 2014 působí jako kvestorka. Dříve pracovala ve vedoucích pozicích ve státní správě i v obchodních společnostech.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

7:23 Úřad vlády: Benešova vila bude přístupná šest dní v týdnu i v letošní sezóně

Již 1. května začne návštěvnická sezóna v Benešově vile a stejně jako ta předchozí nabídne rozšíření…