Národní muzeum: Aktuální stav soutěže na řešení expozic, výstavních prostor a návštěvnického provozu

03.02.2016 10:50

V prvním kole Architektonické soutěže na řešení expozic, výstavních prostor a návštěvnického provozu v Historické a Nové budově Národního muzea obdrželo muzeum v řádné soutěžní lhůtě, která skončila 20. listopadu 2015 v 12.00 hodin, 25 soutěžních návrhů.

Národní muzeum: Aktuální stav soutěže na řešení expozic, výstavních prostor a návštěvnického provozu
Foto: Národní muzeum
Popisek: Národní muzeum

Ihned po ukončení soutěžní lhůty byly otevřeny vnější obaly návrhů a nezávislá komise započala s posuzováním kvalifikace účastníků soutěže ve smyslu ustanovení § 57 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Vzhledem k tomu, že většina účastníků musela ve smyslu citovaného zákona podat k předloženým dokumentům vysvětlení, nebo je dále doplnit, trval proces posuzování kvalifikace až do 25. ledna 2015, kdy byl vcelku úspěšně zakončen, a není tedy třeba žádného ze soutěžících v této fázi vyloučit.

Hodnotící porota zahájila svou činnost 7. prosince 2015. Na svém zasedání vyslechla zprávu o otevírání obalů se soutěžními návrhy a následně odročila své zasedání do doby, kdy bude dokončen proces posuzování kvalifikace. Porota nyní obnoví svou činnost; hodnocení návrhů podaných v I. kole bude probíhat ve dnech 5.–12. února 2016. Vypsání druhého kola soutěže, do kterého bude vyzváno nejvíce 10 účastníků z prvního kola, pak Vyhlašovatel předpokládá na přelomu února a března 2016.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

19:15 ČD - Telematika slaví 30 let, více se chce zaměřit na zákazníky ze státní správy a kyberbezpečnost

V polovině dubna oslavila společnost ČD - Telematika již 30 let fungování. V posledních letech přito…