Nemocnice Havlíčkův Brod: Odběrový stan zmizel, odběrové místo na Covid-19 ale zůstává

11.11.2022 11:48 | Tisková zpráva

Odběrové místo na Covid-19 na hlavním parkovišti u Nemocnice Havlíčkův Brod (Rozkošská ulice) se změnilo. Červený stan, do něhož vjížděla vozidla k odběrům na PCR testy, již z parkoviště zmizel.

Nemocnice Havlíčkův Brod: Odběrový stan zmizel, odběrové místo na Covid-19 ale zůstává
Foto: regionvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Havlíčkův Brod

V tomto týdnu jej odstranil Hasičský záchranný sbor Havlíčkův Brod, který jej pro tyto účely zapůjčil v březnu 2020. Od té doby zde funguje odběrové místo. To bude fungovat i nadále. Pacienti, jdoucí na odběr, však musí odstavit vozidlo a do umístěné buňky přijít pěšky.

Odběrové místo na testy na Covid-19 nyní funguje dva dny v týdnu - pondělí a čtvrtek od 8:00 do 9:00. Pouze ve státní svátek 17. 11. nebudeme provádět odběry, ale nahrazujeme tento den pátkem 18. 11. 2022. Kapacita odběrového místa v tyto dny je 90 zájemců na PCR testy a 70 na antigenní testování.

Odstraněním červeného stanu a změnou ohrazení místa se uvolnila tolik potřebná místa k parkování na hlavním nemocničním parkovišti. I tak je však stále kapacita parkoviště kvůli odběrovému místu částečně omezena.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …