Nemocnice Pelhřimov: Vánoční turnaj Integrovaného záchranného systému

26.11.2018 16:57

Tradiční Vánoční turnaj složek Integrovaného záchranného systému Kraje Vysočina se letos uskuteční 30. listopadu 2018 od 8:00 do 14:00 hodin ve sportovní hale TJ Jiskra Havlíčkův Brod.

Nemocnice Pelhřimov: Vánoční turnaj Integrovaného záchranného systému
Foto: ikrajvysocina.cz
Popisek: Nemocnice Pelhřimov

Hasiči, policisté, záchranáři, zaměstnanci Krajského úřadu a zdravotníci z nemocnic se na fotbalovém hřišti utkají již po šesté. Turnaj pořádá každoročně Nemocnice Pelhřimov ve spolupráci s Nemocnicí Havlíčkův Brod a hraje se o putovní pohár, který si v roce 2017 odvezl tým Policie ČR z Jihlavy. Do letošní ročníku malé kopané se přihlásilo devět týmů z celého kraje vysočina.

"Hlavní myšlenkou turnaje je setkat se v předvánočním čase při příjemnějších situacích než jsou havárie, cvičení traumaplánu a další pracovní povinnosti. Na turnaji navazujeme přátelství a to nám pomáhá následně při vzájemné spolupráci nemocnic, záchranné služby, hasičů i policie," řekl za pořadatele Ing. Mgr. Michal Kozár z Nemocnice Pelhřimov.

Zvána do publika je i široká veřejnost, která může podpořit naše fotbalisty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…