Nová smlouva na distribuci VKV zajistí Českému rozhlasu kvalitnější služby za méně peněz

29.01.2015 8:16 | Zprávy

Vítězem veřejné soutěže, kterou vypsal Český rozhlas na distribuci vysílání v sítích VKV, se staly České Radiokomunikace. Aktuální smlouva zajistí Českému rozhlasu a jeho posluchačům kvalitnější služby. V jeho rozpočtu pak bude představovat úsporu více než čtyř milionů korun ročně.

Nová smlouva na distribuci VKV zajistí Českému rozhlasu kvalitnější služby za méně peněz
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Cílem soutěže a nové smlouvy bylo zajistit technicky kvalitnější a bezpečnější distribuci signálu, než je vysílání přes satelit. Dále jsme chtěli aktualizovat a sjednotit technické a provozní podmínky vysílačů. Díky nové smlouvě bude moci Český rozhlas svým posluchačům poskytovat kvalitní služby, které nebudou ohrožovat výpadky. Obzvláště důležité je to při krizových situacích, jako jsou například povodně. Zároveň jsme díky jednomu dodavateli získali výhodnější podmínky a zjednodušili smluvní vztahy, kterých dříve bylo bezmála 40,“ řekl Michal Koliandr, náměstek generálního ředitele pro správu a provoz.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Český rozhlas

Mgr. Marek Výborný byl položen dotaz

Podle čeho soudíte, že mají lidovci nárok na post předsedy Sněmovny?

Proč zrovna vy? A nebylo tomu vždy, i za vás tak, že post měla strana vládní koalice? Navíc, co si pamatuji, vy jste nedali SPD ani post místopředsedy, i když by to odpovídalo výsledku voleb. Nepřijde vám to tak nyní až pokrytecké si tento post nárokovat? Že se vám nelíbí Okamura není podle mě argum...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.