Nové mobilní aplikace Povodí Labe

17.03.2018 12:02

Povodí Labe na začátku roku 2018 zprovoznilo nové mobilní aplikace Stavy nádrží a Srážkoměrné stanice. Aplikace navazují grafikou i funkčností na mobilní aplikaci Stavy a průtoky z roku 2015 (Android 4.0 a vyšší, iOS a Windows Phone).

Nové mobilní aplikace Povodí Labe
Foto: Povodí Labe
Popisek: Povodí Labe

Nové aplikace na mobilních platformách prezentují shodná data jako obdobné webové aplikace dostupné na internetových stránkách http://www.pla.cz. Uživatel tak může na mobilních zařízeních sledovat aktuální informace o nádržích v působnosti státního podniku Povodí Labe – výšku hladiny v nádrži, přítok, odtok, teplotu vzduchu a další vybrané veličiny, u srážkoměrných stanic může uživatel sledovat vývoj srážkové činnosti a teplot na stanici. Významným přínosem je, že si uživatel může nastavit upozornění na překročení (u aplikace Stavy nádrží i podkročení) hlavních sledovaných veličin. Upozornění přijde formou Android notifikace doprovázené zvukovým signálem.

Nové aplikace jsou v tuto chvíli dostupné pro zařízení s operačním systémem Android od verze 4.4 a vyšší, rozšíření na další operační systémy v tuto chvíli zvažujeme. Ke stažení jsou aplikace zdarma prostřednictvím Google Play pod názvem Stavy nádrží a Srážkoměrné stanice, autor Povodí Labe, státní podnik. Podmínkou pro plnou funkčnost je datové připojení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

16:05 Hospodářská komora: Evropa vyslyšela požadavky českých podnikatelů

Prioritou nové Evropské komise by se mohlo stát snížení administrativní zátěže podnikatelů. Tu býval…