Novinky v přímém bankovnictví České spořitelny

19.07.2013 12:00

Nové funkčnosti budou nasazeny ve všech aplikacích SERVIS 24 a BUSINESS 24.

Novinky v přímém bankovnictví České spořitelny
Foto: Archiv
Popisek: Česká spořitelna - logo

Vážení klienti,

připravujeme pro Vás nová vylepšení našeho přímého bankovnictví. Nové funkčnosti budeme nasazovat ve všech aplikacích SERVIS 24 a BUSINESS 24. Například uživatelé služby SERVIS 24 Mobilní banka se mohou těšit na možnost placení a vytváření platebního příkazu pomocí QR kódu, dobíjení kreditu mobilního telefonu nebo změnu limitů na platební kartě. Z důvodu nasazení nových funkčností ovšem od pátku 19. července 2013 do soboty 20. července 2013 dočasně omezíme provoz přímého bankovnictví. Kvůli plánovaným technickým úpravám našich systémů budou také všechny naše víkendové pobočky v sobotu 20. července 2013 mimořádně zavřené. V neděli však již budou mít otevřeno ve standardní otevírací době.

Omezení provozu:
od pátku 19. července 2013 od 23h do soboty 20. července 2013 do odpoledních hodin nebudou dostupné služby SERVIS 24 Internetbanking, SERVIS 24 Telebanking, SERVIS 24 GSM banking, SERVIS 24 Mobilní banka a BUSINESS 24 Internetbanking. Majitelé sKaret nebudou moci vstoupit na svůj účet přes portál www.skontakt.cz. Uživatelé služby Mobito nebudou moci dobíjet svůj Mobito účet z bankovního účtu ani platit přímo z bankovního účtu.
všechny víkendové pobočky budou mít v sobotu 20. července 2013 zavřeno (v neděli 21. července budou mít pobočky opět otevřeno ve standardní otevírací době)

Informační linka 800 207 207, internetové stránky České spořitelny i informační portál a informační linka k sKartě budou po celou dobu odstávky funkční.

Během odstávky můžete zadávat své příkazy k úhradě prostřednictvím bankomatů a platbomatů České spořitelny. Upozorňujeme, že při zaúčtování na účet příjemce může dojít ke zpoždění.

O nových funkčnostech Vás budeme informovat ihned po jejich nasazení.

Děkujeme za pochopení
 Česká spořitelna

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

16:13 Královéhradecký kraj: Vybrané turistické linky už vyjely

V sobotu 27. dubna vyjely vybrané turistické autobusové a vlakové linky Veřejné dopravy Královéhrade…