Novým ředitelem UPC Business bude Vincent Jourdren

01.07.2012 9:30

Novým ředitelem divize pro firemní zákazníky v UPC Česká republika se od 1. srpna stane Vincent Jourdren, dosavadní generální ředitel společnosti Internethome ze skupiny Telefónica O2 Czech Republic. Vincent Jourdren nastupuje do UPC Česká republika již 1. července a postupně převezme řízení B2B divize od Anderse Erikssona.

Novým ředitelem UPC Business bude Vincent Jourdren
Foto: UPC
Popisek: Logo společnosti UPC

„Vincent se stává součástí týmu v okamžiku posilování naší pozice v oblasti nabídky vysoce kvalitních telekomunikačních služeb. Těším se na jeho drive, který nám pomůže k dalšímu rozvoji našich služeb ve prospěch nejnáročnějších zákazníků. Rád bych rovněž poděkoval Andersovi Erikssonovi za jeho chuť podělit se o své bohaté mezinárodní zkušenosti,“ říká k personálním změnám v top managementu UPC Česká republika generální ředitel Václav Bartoň.

„Jsem opravdu rád, že mám příležitost pokračovat v rozvoji UPC Business. Mým hlavním cílem bude určitě dosahování alespoň takových výsledků, jako je tomu v případě služeb pro rezidenční zákazníky,“ uvádí Vincent Jourdren.

„UPC Business má všechny klíčové předpoklady k dalšímu zvyšování svého dvouciferného růstu a k zaujetí pozice mezi hlavními hráči v oblasti telekomunikačních služeb pro firemní zákazníky,“ dodává dosavadní B2B Director UPC Česká republika Anders Eriksson.

Vincent Jourdren pracoval od dubna 2005 ve společnosti Telefónica O2 mj. jako marketingový ředitel a generální ředitel dceřiné Internethome, v níž měl za poslední tři roky na starosti rozvoj obchodních příležitostí a posléze vedení celé společnosti konsolidující sektor širokopásmového připojení k internetu v regionech ČR. Před tímto působištěm pracoval pro společnosti Carrefour Czech & Slovakia nebo Sagem Czech & Baltic. Kromě mateřské francouzštiny mluví Vincent Jourdren anglicky, česky a španělsky. Pochází z Francie, s manželkou a dvěma dětmi žije v Praze a mezi jeho koníčky patří tenis či historie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ceskamedia.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…