O2 TV zařazuje deset nových televizních kanálů, dva z nich v HD kvalitě

29.07.2013 9:35

O2 TV nově nabídne Eurosport , Eurosport 2 v HD kvalitě či přenosy Premier League.

O2 TV zařazuje deset nových televizních kanálů, dva z nich v HD kvalitě
Foto: red
Popisek: O2

Telefónica opět přichází s další atraktivní změnou u své digitální televize O2 TV. Vedle uvedení nové platformy nyní zařazuje deset nových televizních kanálů s aktraktivním obsahem. Od 1. srpna budou mít sportovní fanoušci k dispozici dva velmi žádané kanály Eurosport HD a Eurosport 2 HD. Navíc výměnou za Sport5 přibude SlovakSport2.tv, který exkluzivně vysílá Premier League a další významné sportovní události. Tento televizní kanál mohou do konce roku sledovat všichni zákazníci O2 TV zdarma. Zvýhodněná nabídka se nevztahuje na uživatele O2 TV Start.

Základní nabídku programů rozšíří nově populární hudební kanál Óčko. U doplňkových balíčků se mohou diváci těšit také na hudební televizi Mezzo, nebo Óčko Gold. Filmoví a seriáloví nadšenci ocení zejména programy MGM nebo Film+ . Nabídku televizních kanálů rozšíří dále Šlágr TV.

Dětem a především chlapcům udělá radost vysílání televize Megamax, kde mohou sledovat například seriály Transformers, Gormiti, Lego Ninjago a další. Součástí programové nabídky bude v den spuštění, tj. 30. srpna také nový dětský kanál České televize ČT:D, který nabídne pohádky, dětské filmy, vzdělávací pořady a dokumenty pro děti do dvanácti let.

Stávající kanály ESPN America a ESPN classic ukončí z rozhodnutí majitele práv své působení v ČR a jejich vysílání bude ukončeno k 31.7.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

16:08 Změna dodavatele? ERÚ upozorňuje na rizika, spojená s podepisováním plných mocí

Stále více spotřebitelů mění dodavatele energií. Řada z nich se přitom o proces přechodu mezi obchod…