Ochránci zvířat kandidují na radnice měst a obcí

23.08.2018 10:49

Ochránci zvířat společně s Demokratickou stranou zelených /DSZ/ sestavili a podali 36 kandidátních listin pro podzimní volby do zastupitelstev obcí. Z toho na radnice 16 měst, 3 městských částí (Praha, Ostrava), 3 městysů a 14 obcí.

Ochránci zvířat kandidují na radnice měst a obcí
Foto: DSZ
Popisek: DSZ

Kandidují ve většině míst jako sdružení DSZ a NK. Více jak dvě třetiny kandidátek mají vlastní názvy, které vyjadřují hlavní priority DSZ i jejich kandidátů: ochrana zvířat a jejich práv, ochrana přírody a životního prostředí.

Např. v Praze DSZ kandiduje pod názvem S.O.S. ZA PRÁVA ZVÍŘAT, s názvem ZVÍŘATA JSOU MŮJ ŽIVOT v Brně, ZA PRÁVA ZVÍŘAT A ZDRAVOU PŘÍRODU v Pardubicích, PROTI ZABÍJENÍ A TÝRÁNÍ ZVÍŘAT v Chomutově, ZVÍŘE NENÍ VĚC v Kolíně, ZVÍŘE NEUMÍ ŘÍCT NE, MY ANO! v Trutnově, S.O.S. POMOZME ZVÍŘATŮM ve Vsetíně, ZA ZVÍŘATA A JEJICH PRÁVA v Dobřanech, S.O.S. ZA PRÁVA ZVÍŘAT, STOP JEJICH TÝRÁNÍ v Úpici, JSEM PROTI TÝRÁNÍ ZVÍŘAT v Břvanech, ČAS NADĚJE, ZA PRÁVA ZVÍŘAT A BUDOUCNOST NAŠICH DĚTÍ v Brankovicích, S.O.S. ŽIVOT PRO KONĚ v Mířkově. DSZ a OZ kandidují i v Plzni, Uherském Hradišti, Písku, Letohradě, Klatovech, Domažlicích, Poběžovicích, Kolovči, Klenčí pod Čerchovem, aj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…