Okamura se v Teplicích před arabskými hosty v pátek večer projde s pejskem

23.07.2015 14:59

Poslanec Tomio Okamura (SPD) zve na společnou procházku s pejsky v Teplicích v Šanovském parku

Okamura se v Teplicích před arabskými hosty v pátek večer projde s pejskem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Zítra, v pátek 24.července  ve 20h jde Tomio Okamura osobně podpořit občany Teplic do Šanovského parku, kde muslimští návštěvníci teplických lázní terorizují svým chováním místní občany.

Tomio Okamura se zúčastní druhého „Setkání skupinky čtyřnohých miláčků“, kdy půjde společně s občany do parku na procházku s pejsky.

Předtím se Tomio Okamura zúčastní neveřejné besedy s organizátory této akce, kterou již úspěšně zorganizovali poprvé minulý pátek, a také dalšími členy „Skupinky čtyřnohých miláčků“, kde si chce osobně na místě poslechnout jejich podněty a stížnosti, aby zjistil, v čem konkrétně může nespokojeným občanům Teplic pomoci.

Nechceme se nečinně dívat, jak arabští lázeňští hosté devastují park, zanechávají za sebou spoustu odpadků a znehodnocené zeleně, říká Tomio Okamura. V Teplicích vydává město z městské pokladny miliony na údržbu a opravy parku, ale obyvatelé Teplic se tam rozhodně neválí a nic nedevastují. Pokud by se tito zahraniční návštěvníci chovali lépe a byli dostatečně poučeni, bylo by možno tyto miliony použít daleko lepším způsobem pro občany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…