Ondrášovka vyráží na koleje v LEO Express

12.11.2012 9:55

Tradiční český výrobce minerální vody Ondrášovka se spojil s novým železničním dopravcem LEO Express. Každý cestující ve vlacích LEO Express již od začátku provozu dostane 0,5 l láhev Ondrášovky zdarma.

Ondrášovka vyráží na koleje v LEO Express
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

„Spojení dvou našich špičkových českých značek budujeme silné a věřím, že i dlouhodobé partnerství. Našim cestujícím nabídneme půllitrové lahve velmi kvalitní minerální vody, což je více než má konkurence. Ondrášovku znám z vlastní zkušenosti, sám ji piji a chutná mi. Věřím, že tato prémiová voda potěší také naše cestující,“ říká Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel LEO Express.

„Myslíme si, že tradice a nové věci patří dohromady. Proto je spojení s LEO Express zcela na místě. LEO Express nabízí svým cestujícím mnoho benefitů, které jim zpříjemní každodenní život. Stejně tak minerálka Ondrášovka nabízí potřebné množství minerálů, které jsou důležité pro vývoj a správnou funkci organismu. Zároveň chceme touto spoluprácí rozbít zažitý mýtus o minerálních vodách. Nelze všechny posuzovat stejně a to je právě případ Ondrášovky, která splňuje nejpřísnější hygienické limity a díky nízkému obsahu sodíků se může pít denně. Rádi bychom, aby lidé pochopili, že je rozdíl mezi stolní vodou a minerálku, která jejich tělu přinese mnohem víc. Každý cestující ve vlacích LEO Express budeme mít možnost vyzkoušet a posoudit kvality naší minerálky, “ vysvětluje generální ředitel Ondrášovky Libor Duba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…