Ondrášovka vyráží na koleje v LEO Express

12.11.2012 9:55

Tradiční český výrobce minerální vody Ondrášovka se spojil s novým železničním dopravcem LEO Express. Každý cestující ve vlacích LEO Express již od začátku provozu dostane 0,5 l láhev Ondrášovky zdarma.

Ondrášovka vyráží na koleje v LEO Express
Foto: LEO Express
Popisek: Nová souprava LEO Express se poprvé předvedla v Česku

„Spojení dvou našich špičkových českých značek budujeme silné a věřím, že i dlouhodobé partnerství. Našim cestujícím nabídneme půllitrové lahve velmi kvalitní minerální vody, což je více než má konkurence. Ondrášovku znám z vlastní zkušenosti, sám ji piji a chutná mi. Věřím, že tato prémiová voda potěší také naše cestující,“ říká Leoš Novotný, zakladatel a generální ředitel LEO Express.

„Myslíme si, že tradice a nové věci patří dohromady. Proto je spojení s LEO Express zcela na místě. LEO Express nabízí svým cestujícím mnoho benefitů, které jim zpříjemní každodenní život. Stejně tak minerálka Ondrášovka nabízí potřebné množství minerálů, které jsou důležité pro vývoj a správnou funkci organismu. Zároveň chceme touto spoluprácí rozbít zažitý mýtus o minerálních vodách. Nelze všechny posuzovat stejně a to je právě případ Ondrášovky, která splňuje nejpřísnější hygienické limity a díky nízkému obsahu sodíků se může pít denně. Rádi bychom, aby lidé pochopili, že je rozdíl mezi stolní vodou a minerálku, která jejich tělu přinese mnohem víc. Každý cestující ve vlacích LEO Express budeme mít možnost vyzkoušet a posoudit kvality naší minerálky, “ vysvětluje generální ředitel Ondrášovky Libor Duba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: LEO Express

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…