Oslavte Den dětí s OC Forum Nová Karolina

30.05.2013 19:40

Na sobotu 1. června připravilo nákupní a zábavní centrum Forum Nová Karolina pro děti zajímavé odpoledne s bohatým doprovodným programem.

Oslavte Den dětí s OC Forum Nová Karolina
Foto: ostrava.cz
Popisek: Ostravská radnice

Ten bude propojen s historicky prvním ročníkem Českého běhu žen v Ostravě. Bavit se přitom může celá rodina. Zatímco Český běh žen je určen ženám, a to všech věkových a výkonnostních kategorií a mohou ho absolvovat i ženy, které nikdy nezávodily, bohatý doprovodný program plný sportování, soutěžení, zajímavých her, příjemné hudby a lahodných pochoutek po celý sobotní den se postará o zábavu především dětem. Ovšem ani tatínkové se nemusejí bát, že přijdou zkrátka. Na účastníky Dětského dne i Českého běhu žen čeká také řada zajímavých osobností – mezi nimi např. patronka Českého běhu žen, legenda českého i mezinárodního běhu a dosud nepřekonaná světová rekordmanka Jarmila Kratochvílová nebo hráči HC Vítkovice Steel, kteří svým malým fanouškům rádi věnují na památku autogram, a řada dalších. Přijďte se sami přesvědčit.

Program pro děti: 

·         Na venkovním prostranství bude pro děti připraveno: nafukovací boxovací ring, nafukovací horolezecký totem, 4 nafukovací hrady, skákadla, hasičský záchranný vůz, hry a soutěže s hasiči, dětský kolotoč a autíčka.

·         Uvnitř OC Forum Nová Karolina: střelecká klec HC Vítkovice, malování na obličej, autodráha, plyšové hračky animals, zmrzlina a balonky.

Doprovodný program:

·        9.00-13.30 Český běh žen (pro účastnice závodu dětský koutek zdarma) – tratě: 300 m, 2,5 km, 5 km, 10 km, Nordic Walking 2,5 km,

·        13.45 koncert kapely La Sunday,

·        14.00 autogramiáda hráčů HC Vítkovice Steel (ve 2. patře OC Forum Nová Karolina naproti výtahům),

·        15.00 Bořek stavitel, Týna, Lůďa a další kamarádi,

·        15.30 vystoupení tanečního souboru Funky Beat (v 1. patře OC Forum Nová Karolina vedle výtahů).

Přijďte se svými dětmi pobavit a užít si radost z pohybu. Všichni jste srdečně zváni!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

19:15 Prezident jmenoval do generálské hodnosti i dva příslušníky HZS ČR

Prezident České republiky Petr Pavel na Pražském hradě opět jmenoval nové generály z řad vojáků z po…