PayPal ve střední a východní Evropě má nové vedení

18.11.2012 16:42

PayPal pro střední a východní Evropu vytvořil novou strukturu nejvyššího managementu. Tým, pod vedením Damiena Perillata, ředitele pro střední a východní Evropu, má za úkol podpořit růst obratu z přeshraničních obchodů, spustit nové iniciativy, založené na mobilních řešeních, a zaměřit se na lokální potřeby ve vybraných zemích.

PayPal ve střední a východní Evropě má nové vedení
Foto: PayPal
Popisek: PayPal

S Mattem Komorowskim a Gannou Yevtushenko, zodpovědnými za prodej a rozvoj, bude společnost stavět na inovaci a blízkém vztahu se spotřebiteli, obchodníky, bankovními partnery a poskytovateli mobilních služeb. 

Střední a východní Evropa zaznamenala v posledních letech ohromný nárůst e-commerce. Věříme, že nabídka PayPalu může být přidanou hodnotou jak pro obchodníky, tak pro spotřebitele. Jednou z priorit v regionu bude přeshraniční obchod, který již nyní představuje 25% celkového objemu plateb, tzv. TPV. Ve střední a východní Evropě je tento podíl ještě větší,” říká Damien Perillat. “PayPal chce obchodníkům umožnit prodej skrze několik kanálů. V dobách, kdy se hranice offline a online stírají, mobilní platforma je klíčová,” dodal. 

Profily nového managementu:

Damien Perillat je výkonný ředitel PayPal pro střední a východní Evropu. Damien kariéru v PayPal začal v roce 2008. Byl zodpovědný za nabídku PayPal finančních produktů v jižní Evropě a rozvoj PayPalu v Rusku. Předtím, než se stal součástí týmu PayPal, pracoval Damien pro GE Money v Evropě a v Asii a jako konzultant pro Eurogroup ve Francii. Damien má MBA titul z IESE Business School ve Španělsku a MSc v oblasti management z ESC Toulouse ve Francii.

Ganna Yevtushenko je vedoucí pro obchodní rozvoj PayPal ve střední a východní Evropě. Je zodpovědná za finanční inovace, strategická partnerství a expanzi PayPal služeb ve vice než 20ti zemích. Ganna vstoupila do PayPalu v roce 2009 a pracovala v jeho strategickém týmu se zodpovědností za korporátní rozvoj, konkurenční východy a geografickou expanzi PayPalu v Evropě. Dříve Ganna pracovala jako senior analytik v M&A divizi investičního bankovnictví pro Piper Jaffray. Ganna je držitelkou titulu BSc v oblasti financí a bankovnictví z University St. Thomas Opus College of Business v USA. 

Matt Komorowski je vedoucím prodeje PayPal pro střední a východní Evropu. Je zodpovědný za rozvoj obchodních partnerství, geografickou expanzi a adopci nových produktů ve více než 20ti zemích. Před nástupem do PayPal Matt pracoval jako vedoucí prodeje pro Groupon Polsko, jako konzultant pro Boston Consulting Group a jako manažer v rámci globálního prodeje sítě Avon Cosmetics. Matt je držitelem titulu Bachelor of Commerce z Rotman School of Commerce při univerzitě v Torontu.

PayPal

PayPal je rychlejší a bezpečnější způsob jak platit nebo si nechat zaplatit online. Služba umožňuje lidem posílat platby bez toho, že by sdíleli finanční informace, s možností flexibilního placení prostřednictvím svých PayPal účtů, bankovních účtů (na určitých trzích) a kreditních či debetních karet. PayPal je společnost patřící eBay (Nasdaq:EBAY) a s více než 117 milióny aktivních účtů ve více než 190 zemích a 25 měnách na celém světě je důležitým globálním hráčem, umožňujícím rozvoj e-commerce. PayPal má hlavní sídlo v San Jose v Kalifornii a jeho mezinárodní středisko se nachází v Singapuru. Více informací o společnosti najdete na: https://www.paypal.com.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…