Pekařství PAUL slaví deset let na trhu, zákazníky čekají nové pobočky a skvělé novinky

31.08.2018 12:52

Už deset let se z českých poboček pekařství Paul line vůně čerstvých croissantů a lahodné kávy. Oslavy kulatého výročí se nesou v duchu bilancování úspěchů a plánování budoucnosti. Čeho jsme dosáhli a co se chystá?

Pekařství PAUL slaví deset let na trhu, zákazníky čekají nové pobočky a skvělé novinky
Foto: Pekárna Paul
Popisek: Tartaletky, ovocné pokušení

Do prvního pekařství řetězce Paul mohli zajít návštěvníci Obchodního centra Flora. Tradiční francouzský koncept byl v České republice novinkou, záhy si však získal oblibu a počet zákazníků i poboček velmi rychle rostl. Pekařství lákala nejen na kvalitní sortiment, ale také vytříbený design interiérů, který je v režii francouzských architektů přesně podle požadavků francouzské centrály. Za zmínku jistě stojí i to, že v  čele společnosti dnes stojí příslušník již páté generace rodiny Holderů, zakladatelů a majitelů konceptu. Proto lze s hrdostí tvrdit, že pekařství PAUL je nejstarší kontinuálně fungující rodinnou firmou v oblasti pekárenství.
 
Letošní kulaté výročí na českém trhu oslaví společnost také kulatým počtem svých prodejen. Do konce roku 2018 by jich mělo být rovných dvacet. Aktuálně se chystá otevření velké pobočky v atraktivní lokalitě Budějovická, přímo v obchodním domě DBK, která na rozloze 200 m2 nabídne téměř 50 míst k sezení. Během následujících měsíců otevře pekařství PAUL také dvě menší prodejny. Prodejna na Hlavní nádraží v designu „PAUL Express“, který byl poprvé realizován na londýnském vlakovém nádraží St. Pancras, přinese otevřenou vitrínu pro pohodlnější výběr a plynulé odbavení, a proto ji ocení především zákazníci spěchající na vlak. Pobočka v obchodním centru Letňany vyroste v nově zrekonstruované části centra a nově nabídne kávovar umístěný do předního pultu tak, aby měla obsluha bližší kontakt se zákazníky.  
 
Otevření každé nové prodejny je časově, finančně i technicky náročné. „Náklady na vybudování nové prodejny převyšují mnohdy i 15 milionů korun,“ říká Roman Plíva, ředitel pekařství PAUL v ČR, a vysvětluje, že vedle technického vybavení jsou mimořádně nákladné také dekorace, které jsou ve většině případů dovezené z Francie a upravené na míru každé nové pobočky. Také nábytek k nám putuje přímo z francouzských dílen, kde na jeho výrobu dohlíží designéři PAUL France. „Cílem je zachovat jedinečnou atmosféru v každé z více než 1700 poboček po celém světě. Zákazníci v Evropě, Asii i Americe tak mohou pocítit typické francouzské „Art de Vivre“, tedy umění vychutnávat si život jako Francouzi,“ dodává Roman Plíva.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…