Pekařství Paul: TIP pekaře

31.12.2015 11:42 | Zprávy

Francouzi oslavují příchod Nového roku dobrým pitím i jídlem, často se také vzájemně navštěvují.

Pekařství Paul: TIP pekaře
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Ideálním a rychlým pohoštěním, které nikdy nezklame, jsou canapé – malé chuťovky nebo jednohubky z pravých francouzských baget, obložené kvalitními dobrotami (uzený losos, paštiky, šunka, různé druhy sýra…). Slovo canapé znamená ve francouzštině gauč – lahůdky obrazně řečeno „sedí“ na plátku bagety jako lidé na gauči. Pro větší společnost může být ale příprava canapé přece jen časově náročná. Nahraďte je lákavě upravenými obloženými mísami, ke kterým budete podávat zajímavé pečivo – třeba plátky ochuceného chleba z francouzského pekařství PAUL (v nabídce je sýrový, olivový nebo třeba dýňový). 

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

Jiří Čunek byl položen dotaz

Sociální dávky - Ukrajinci

Jak dlouho by podle vás měli mít tedy Ukrajinci nárok na dávky? A nemyslíte, že problém s tím, že vyplňují jakousi díru na trhu je způsoben hlavně tím, že jsou mzdy za danou práci směšné? Bohužel tím, že za tu mzdu jde pracovat třeba Ukrajinec to tlačí mzdy ještě níž nebo minimálně tu pak není tlak ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

16:13 Liberální institut: Výzva k deregulaci a posílení konkurenceschopnosti

Dokument vyzývá k akci a nastiňuje konkrétní návrhy na snížení regulační zátěže v Evropě a oživení j…