Pekařství Paul: TIP pekaře

31.12.2015 11:42 | Zprávy

Francouzi oslavují příchod Nového roku dobrým pitím i jídlem, často se také vzájemně navštěvují.

Pekařství Paul: TIP pekaře
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Ideálním a rychlým pohoštěním, které nikdy nezklame, jsou canapé – malé chuťovky nebo jednohubky z pravých francouzských baget, obložené kvalitními dobrotami (uzený losos, paštiky, šunka, různé druhy sýra…). Slovo canapé znamená ve francouzštině gauč – lahůdky obrazně řečeno „sedí“ na plátku bagety jako lidé na gauči. Pro větší společnost může být ale příprava canapé přece jen časově náročná. Nahraďte je lákavě upravenými obloženými mísami, ke kterým budete podávat zajímavé pečivo – třeba plátky ochuceného chleba z francouzského pekařství PAUL (v nabídce je sýrový, olivový nebo třeba dýňový). 

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Bydlení

Jedna věc je mít peníze na bydlení, což také úplně nechápu, jak přesně chcete změnit a druhá, aby bylo bydlení k sehnání. To hodláte řešit jak? Protože i když se třeba teď začne stavět, tak to nepokryje poptávku, hlavně, když se soustředí jen na vybrané lokality.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zoo Ostrava: Bahňáci odchovávají mláďata, ústřičníci mají premiéru

7:16 Zoo Ostrava: Bahňáci odchovávají mláďata, ústřičníci mají premiéru

Hnízdní sezóna je stále v plném proudu a i v naší zoo ptáci nezahálejí. Ve dvou průchozích voliérách…