Pekařství Paul: TIP pekaře

31.12.2015 11:42 | Zprávy

Francouzi oslavují příchod Nového roku dobrým pitím i jídlem, často se také vzájemně navštěvují.

Pekařství Paul: TIP pekaře
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Ideálním a rychlým pohoštěním, které nikdy nezklame, jsou canapé – malé chuťovky nebo jednohubky z pravých francouzských baget, obložené kvalitními dobrotami (uzený losos, paštiky, šunka, různé druhy sýra…). Slovo canapé znamená ve francouzštině gauč – lahůdky obrazně řečeno „sedí“ na plátku bagety jako lidé na gauči. Pro větší společnost může být ale příprava canapé přece jen časově náročná. Nahraďte je lákavě upravenými obloženými mísami, ke kterým budete podávat zajímavé pečivo – třeba plátky ochuceného chleba z francouzského pekařství PAUL (v nabídce je sýrový, olivový nebo třeba dýňový). 

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Neslibujete vzdušné zámky?

- Jak přesně a za jak dlouho chcete zajistit 200 tisíc nových domovů? A přijde vám to dost? - Jaké daně chcete snížit a jak docílit zlevnění? Čeho? Protože drahé je vše! - Jak hodláte zatočit z korupcí? To už jste přeci slibovali - znamená to tedy, že jste tento slib nesplnili? - Jak chcete zajist...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČSÚ: Stavební produkce rostla dvouciferným tempem

22:31 ČSÚ: Stavební produkce rostla dvouciferným tempem

Stavební produkce v květnu meziročně vzrostla o 11,6 %, meziměsíčně byla vyšší o 2,3 %. Orientační h…