Pekařství Paul: TIP pekaře

31.12.2015 11:42 | Zprávy

Francouzi oslavují příchod Nového roku dobrým pitím i jídlem, často se také vzájemně navštěvují.

Pekařství Paul: TIP pekaře
Foto: Pekařství Paul
Popisek: Pekařství PAUL

Ideálním a rychlým pohoštěním, které nikdy nezklame, jsou canapé – malé chuťovky nebo jednohubky z pravých francouzských baget, obložené kvalitními dobrotami (uzený losos, paštiky, šunka, různé druhy sýra…). Slovo canapé znamená ve francouzštině gauč – lahůdky obrazně řečeno „sedí“ na plátku bagety jako lidé na gauči. Pro větší společnost může být ale příprava canapé přece jen časově náročná. Nahraďte je lákavě upravenými obloženými mísami, ke kterým budete podávat zajímavé pečivo – třeba plátky ochuceného chleba z francouzského pekařství PAUL (v nabídce je sýrový, olivový nebo třeba dýňový). 

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

David Smoljak byl položen dotaz

Co by teda měla ČR a EU udělat?

Jak zajistit spravedlivý mír a jak Ukrajině garantovat bezpečnost? Mluví o tom dost politiků, ale já upřímně nevím, co má být tou garancí? Spravedlivý mír chápu, jen se tedy obávám, že k němu asi nedojde. USA chce kapitulaci Ukrajiny a EU proto spravedlivý (ani jiný) mír nedělá nic.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Národní zemědělské muzeum Praha se připojuje k Noci betlémů

22:08 Národní zemědělské muzeum Praha se připojuje k Noci betlémů

Papírové betlémy Trnky, Lady nebo Šlitra k vidění po setmění. Noci betlémů upozorňuje na výjimečnou …