Peněženky na několik let? Víme, z jaké kůže jsou

17.10.2013 12:05

Zatímco někteří vlastní několik peněženek pro nejrůznější příležitosti a jejich obsah tak předělávají dle svého oblečení či módních doplňků, většina z nás užívá tu stejnou peněženku za všech okolností. Předělávat obsah z jedné peněženky do druhé je totiž nepraktické a nepohodlné.

Peněženky na několik let? Víme, z jaké kůže jsou
Foto: red
Popisek: Luxusní peněženka

Jen někoho baví si neustále zvykat na nové uspořádání. Peníze totiž zdaleka nejsou vše, co v peněžence nosíme. Samozřejmostí jsou i kreditní a platební karty, ale i další různé čipové a identifikační karty. Mnohým se do peněženky vejdou i doklady – občanský a řidičský průkaz, případně průkazka či lístky na MHD a řada dalších užitečných věcí. Ano, většinou nás nebaví to vše neustále předělávat.

Když už si zvykneme na jednu peněženku, rádi ji užíváme co nejdéle. Na druhé straně je však peněženka jeden z mála módních doplňků, který užíváme každý den, neustále je v kontaktu s jinými předměty, několikrát denně ji otevíráme, zavíráme, jednoduše používáme. Není divu, že nároky na odolnost materiálů, kvalitu střihů, pevnost a trvanlivost jsou vysoké. Není divu, že hledáme peněženky, které nám vydrží několik dlouhých let. Víme, jaké to jsou. Jde o peněženky z pravé rejnočí kůže...

Peněženka z rejnoka

Peněženky z rejnočí kůže

Rejnočí kůže je jedním z nejpevnějších a nejtrvanlivějších přírodních materiálů. Je několikanásobně pevnější než běžně užívaná kůže hovězí (udává se, že až pětadvacetkrát). Nevyniká však jenom vysokou životností a odolností – nejenom proti oděru, ale i proti propíchnutí, ohni nebo vodě, ale zaujme také svoji nevšední strukturou. Kůže je tvořena drobnými lesklými korálky, které kůži dávají atraktivní vzhled. Pro rejnoka je navíc typický perleťový kosočtverec. Ten najdeme na většině peněženek z rejnočí kůže, stejně jako na hřbetu každého rejnoka. Jde o jeho unikátní znamení. Jeho přesný tvar a podoba je u každého rejnoka mírně odlišná, obdobně jako třeba otisky prsů u člověka.

Rejnočí kůže se užívá již celá staletí, například v Japonsku se tradičně užívá k výrobě dekorací. Tuto kůži však využívali i japonští samurajové pro výrobu svých zbraní a brnění.

Peněženka z rejnočí kůže je tak unikátem, který se skvěle hodí pro slavnostní a společenské události. Její odolnost, pevnost a trvanlivost ji však předurčuje také ke každodennímu užití.

Není divu, že peněženky z rejnočí kůže jsou stále více oblíbené. V oblasti módních doplňků patří k výrazným módním trendům, který však časem rozhodně nevyšumí. Jde o nadčasovou záležitost, jejíž hodnotu jistě mnohokrát oceníte během dlouhých let, kdy vám bude peněženka z rejnočí kůže sloužit. Nevyžaduje přitom žádnou speciální údržbu, její přirozený lesk je dlouhodobý a nestárnoucí.

Dodavatelé kvalitních peněženek:
http://www.krasne-kabelky.cz/penezenky/
http://www.belona.cz/penezenky/

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…