Pharma Future uvádí na trh novou řadu pro intimní hygienu

07.07.2014 8:02

Společnost Pharma Future představila v červnu svou novou řadu kosmetických přípravků pro intimní hygienu. Vedle mycího gelu a krémů pro regenerační péči určených mužům i ženám nezapomínají ani na lubrikační gely.

Pharma Future uvádí na trh novou řadu pro intimní hygienu
Foto: Archiv
Popisek: Spodní prádlo - ilustrační foto

Řada pro intimní hygienu s názvem ProIntim bude obsahovat mycí gel s látkou, která napomáhá udržení vaginální mikroflóry a optimálního pH intimních partií. Veškeré složky mycího gelu mají za cíl zajistit MAXIMÁLNÍ šetrnost a podpořit přirozený antimikrobiální účinek pokožky, proto je vhodný i jako péče u jedinců se sklony k recidivě zánětů a kvasinkových infekcí v intimních partiích. Doporučuje se používat i po návštěvách tělocvičen, bazénů a solárií. Jeho výhody oceníte při delších cestách mimo domov a během menstruace. Vhodný je i pro péči o pokožku v léčebnách dlouhodobě nemocných.

Pod názvem ProIntim budou k dostání i krémy pro ženy i muže. „Jedná se o ochranné a hydratační krémy s regeneračními látkami, které zklidňují pokožku intimních partií. Také tyto krémy obsahují látky, jež napomáhají udržet přirozenou mikroflóru a navíc napomáhají ke zlepšení stavu pokožky a tím ke zvýšení její odolnosti nejen v intimních partiích,“ vysvětluje Pavel Sedláček ze společnosti Pharma Future. „Použití těchto krémů je velice vhodné například po holení nebo depilaci intimních partií. Hodí se však také jako každodenní péče po sprchování, koupání nebo při nadměrném pocení či jiném podráždění,“ dodává Sedláček.

Řadu uzavírají dva typy Zdravotnických gelů, lubrikačních gelů ProIntim, ve variantách neparfémovaný a jahodový. Zdravotnické gely ProIntim jsou určeny pro odstranění nepříjemných bolestivých pocitů při nedostatečném zvlhčení během pohlavního styku, nebo prostě „jen“ pro zpříjemnění intimních chvilek. „Jedná se o typ lubrikačních gelů, které je možné používat s kondomem, aniž by došlo k porušení jeho funkčnosti. Tyto gely vřele doporučujeme také k zintenzívnění předehry při vzájemné partnerské masáži,“ uzavírá Sedláček.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…