Plzeňský kraj navštívil Obchodní rada Ruské federace Bezrukov

25.07.2020 7:33

Na krajském úřadu se v úterý 21. července 2020 setkala náměstkyně hejtmana vykonávající funkci hejtmana s obchodním radou Ruské federace v ČR Sergejem Bezrukovem. Setkání se zúčastnila i členka Rady Plzeňského kraje a ředitelka Krajské hospodářské komory Radka Trylčová a předseda představenstva Krajské hospodářské komory Petr Chvojka.

Plzeňský kraj navštívil Obchodní rada Ruské federace Bezrukov
Foto: plzensky-kraj.cz
Popisek: Plzeňský kraj - logo

Hlavním tématem jednání byla podpora podnikání a vzájemné obchodní spolupráce mezi podnikatelskými subjekty v Plzeňském kraji a Rusku, možnosti získávání státních obchodních zakázek pro naše firmy a podpora turistiky. Obě strany informovaly také o dopadu koronavirové krize.

„Ruská federace má hodně programů na podporu obchodních projektů, byznysu a výroby v různých oblastech. Pro Čechy se nabízí hodně příležitostí. Český inženýr myslí podobně jako ruský inženýr. V Rusku platí, že česká pracovní síla je velice kvalitní,“ uvedl Sergej Bezrukov. Marcela Krejsová navrhla uspořádat pro podnikatele v regionu summit, kde by byly všechny obchodní příležitosti s Ruskem prezentovány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …